Juvenil A – Mallorca: Tres punts d’or (1-0)

Un gol en la darrera jugada del partit de Juanda ha regalat una treballada victòria als nois d’Òscar López

El Juvenil A segueix immers en una dinàmica enormement positiva. Això sí, contra el Mallorca han hagut de suar de valent per endur-se la victòria (1-0). I és que no ha estat finals al minut 94 quan els blaugranes han pogut materialitzar la superioritat mostrada durant el partit amb una gran diana de Juanda. Amb aquest triomf, els blaugranes es mantenen líders una setmana més i encaren les darreres jornades de la competició domèstica amb una distància de 12 punts respecte al segon classificat.

No arriba el gol

Inici esperançador del Juvenil A. Amb el sempre habitual domini a partir de possessions llargues empleat per als blaugranes, els nois d’Òscar López han tingut en les arribades per bandes de Josep Cerdà i Juanda les principals armes ofensives. Tanmateix, els culers s’han trobat amb un conjunt rival contundent en la defensa que, sumat a les imprecisions en els últims metres dels locals, ha impedit que els barcelonins convertissin el control de l’enfrontament en un avantatge tangible en el marcador abans del descans (0-0, min. 45).

Premi a la insistència

Després del pas per vestidors, la tònica del partit no ha variat. Tot i que el Mallorca ha intentat estirar-se una mica amb algunes tímides arribades, el rumb del partit ha estat sempre blaugrana. A mesura que han anat passant els minuts, el domini culer s’ha accentuat fins que els culers han trobat l’anhelat gol. En el darrer mintu del matx, Juanda ha rebut una pilota en banda esquerra i ha conclòs la jugada amb una potent rematada creuada que ha donat la victòria ‘in extremis’ al Juvenil A (1-0, min. 94).

Fitxa Tècnica

Juvenil A, 1
Mallorca, 0

Juvenil A: Ander, Miki Juanola, Almeida, Arnau Casas (Riad, min. 85), Alex Valle, Marc Casadó, Josep Cerdà (Fermín, min. 63), Aleix (Estanis Padrola, min. 63), Víctor Barberà (Jordi Coca, min. 74), Txus Alba (Jorge Alastuey, min. 74), Juan David.

Mallorca: Ferran, Munar, Haro, Moya, Leo, Campins, Plomer (Carles, min. 63), Montiel, Ramis, Conejero, Sempere (Quetglas, min. 73).

Gols: 1-0, Juanda (min. 94).

Àrbitre: Rubén Mancera Antón. Ha amonestat al local Juanda i als visitants Campins, Munar, Quetglas i Ferran.