Juvenil A – Girona: Victòria de personalitat (3-1)

Juvenil A – Girona: Victòria de personalitat (3-1)

Una gran resposta al gol de l’empat gironí dona tres punts importants als nois d`Òscar López

El Juvenil A suma un nou triomf en Lliga (3-1) i continua intractable en la competició regular. Els blaugranes han finalitzat un partit molt complet en el que han hagut de demostrar la seva maduresa i talent per refer-se de l’empat visitant aconseguit en la segona meitat mitjançant un penal i acabar inclinant el balanç en el seu favor.

Els pals eviten un avantatge major 

Inici de partit totalment dominat per al Juvenil A. Els homes d’Òscar López han imposat el seu pla de partit des dels primers minuts i han sotmès a un Girona que ha buscat fer mal des del joc directe i els ràpids contraatacs. Així, el gol no ha tardat a arribar. Juanda ha aprofitat una genial passada interior de Txus Alba per definir a plaer per al primer pal (1-0, min 15).

Tanmateix, les ocasiones no s’han aturat per als blaugranes. Estanis Pedrola i Juanda han estat a punt de culminar dues impressionants jugades individuals des del sector esquerre, però primer el pal, i després el travesser, han evitat el segon gol culer. D’aquesta manera, el Juvenil A ha marxat al descans amb un gol de diferència en el marcador i la sensació d’estar sent superior al rival.

Se sobreposen a la igualada gironina 

Tot i les bones sensacions de la primera meitat, la segona no ha iniciat de la millor forma possible per als culers. En una de les poques internades ofensives dels visitants, Aleix Garrido ha derivat amb una dura entrada dintre de l’àrea a l’extrem gironí i l’àrbitre no ha dubtat en assenyalar penal. En el duel des dels 11 metres, el porter Ander Astralaga s’ha imposat amb una gran parada a Unai, però el rebot ha estat favorable al davanter del Girona que, sense oposició, ha col·locat l’empat en el marcador (1-1, min. 63).

A partir del gol rival, l’actitud dels homes d’Òscar López ha estat immillorable. Ho han intentat de totes les maneres possibles fins que, arran d’un efectiu contraatac, han trobat el segon gol. Josep Cerdà ha aprofitat la indecisió del porter i de la defensa gironina per superar amb una precisa vaselina a Joel Ruíz i avançar als culers en el marcador (2-1, min 80). En el temps de descompte, Luzzi ha sentenciat el partit aprofitant una gran assistència d’Aleix Garrido (3-1, min 91).

Fitxa Tècnica 

Juvenil A, 3

Girona, 1

Juvenil A: Ander, Juanola, Arnau Casas, Chadi, Valle, Casadó, Estanis (Gerard, min.85), Fermín (Aleix Garrido, min. 56), Víctor Barberà (Luzzi, min. 75), Txus Alba, Juan David (Josep Cerdà, min. 56). 

Girona: Joel Ruíz, Gongost (Joel Gómez, min. 58), Pedroza, Antal, Jan Jiménez (Garriga, min. 83), Pablo (Solans, min. 83), Iker García (Mousta, min. 58), Oltra, Kemo, Unai, Farnós (Vázquez, min. 80). 

Gols: 1 - 0 (Juanda, min. 15); 1 - 1 (Unai, min. 63); 2 - 1 (Josep, min. 80); 3 - 1 (Luzzi, min. 91). 

Àrbitre: Alejandro Aguayo Prieto. Ha amonestat amb targeta groga als locals Aleix Garrido i Josep Cerdà i als visitants Unai i Pablo. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut