Juvenil A - Damm: Eliminats de la Copa del Rei (0-1)

Juvenil A - Damm: Eliminats de la Copa del Rei (0-1)

Un solitari gol dels ‘cervesers’ a les acaballes del partit impossibilita la classificació dels culers per als vuitens de final

El Juvenil A d’Òscar López ha caigut eliminat als setzens de final de la Copa del Rei contra la Damm (0-1). El gol d’Almansa en els darrers minuts de partit ha deixat sense capacitat de resposta als culers, que ha dominat gran part del matx.

L’equilibri impera en el tram inicial

Amb el camp número set de la ciutat esportiva Joan Gamper gairebé ple, ambdós equips han iniciat el duel amb molt de respecte. Amb una idea de joc molt semblant, tant l’equip d’Òscar López com el de Lluís Garcia han alternat fases de domini, però el resultat no s’ha mogut en els primers 45 de partit.

Tot i això, les ocasions més clares han caigut de part de l’equip culer. Les principals ocasions locals han nascut, principalment, des del sector dret. Estanis Pedrola i Aleix Garrido han generat constants problemes als ‘cervesers’ gràcies al seu talent i al seu gran enteniment. De fet, al minut 43, els blaugranes han estat a prop d’avançar-se en el marcador després d’una llarga jugada col·lectiva finalitzada per una centrada d’Estanis Pedrola que, per poc, no ha no pogut materialitzar Víctor Barberà.

Puja el ritme

Després del pas per als vestuaris, els nois d’Òscar López han saltat al terreny de joc amb la voluntat de voler imprimir una altra velocitat a la circulació de pilota. Això, combinat d’una pressió més alta, ha fet que els culers comencessin a generar més ocasions. Víctor Barberà, Txus Alba i Estanis Pedrola ho han provat amb bones situacions, però el porter rival, gràcies a una actuació molt encertada, ha evitat el gol culer.

Així i tot, la pitjor notícia per al Juvenil A ha arribat minuts més tard. Quan el conjunt blaugrana estava generant més ocasions, els ‘cervesers’ han aprofitat una intensa pressió en l’àrea rival per robar una pilota compromesa i avançar-se en el marcador després d’una gran definició d’Almansa regatejant-se al porter (0-1, min. 77).

El conjunt d’Òscar López ha intentat reaccionar en els minuts finals embotellant als visitants en la seva àrea, tanmateix l’intent ha estat en va i el Juvenil A ha acabat caient eliminat de la Copa del Rei.

La Fitxa

Juvenil A, 0

Damm, 1

Juvenil A: Ander, Almeida, Arnau Casas (Jordi Coca, min 85), Chadi Riad, Álex Valle, Casadó, Estanis, Aleix Garrido, Víctor Barberá (Luzzi, min 68), Txus Alba, Josep Cerdà (Juan David, min 68).

Damm: Nil, Lobo, Yeray, Oriol, Vega, Capde (Junior, min 64), Martí (Adri, min 64), Molep (Marc, min 74), Aliou (Sarasa, min 74), Dani (Pol, min 86), Almansa.

Gols:  0 – 1 (Almansa, min 77)

Àrbitre: Carlos Calderiña Pavón

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut