Juvenil A – Lleida Esportiu: Continua la dinàmica guanyadora (5-0)

Juvenil A – Lleida Esportiu: Continua la dinàmica guanyadora (5-0)

Els homes d’Òscar López aconsegueixen una nova golejada en un partit que ha tingut una única direcció

Gran victòria blaugrana davant el Lleida (5-0). Dominat en tot moment per al Juvenil A, el duel ha conclòs amb una contundent victòria que serveix per continuar mantenint la distància de quatre punts sobre el segon classificat.


Partit encarrilat des dels primers minuts

La primera meitat ha estat un verdader monòleg del Juvenil A. Contra un Lleida Esportiu que ha saltat al terreny de joc amb un pla de partit purament defensiu, els d’Òscar López han tingut el control de la possessió i de les ocasions en tot moment. Amb un rival tan replegat, els culers han optat per generar ocasions a partir de xuts des de fora de l’àrea. Així ha arribat el primer gol del partit; Pol Muñoz ha connectat una gran rematada amb la cama esquerra després d’un gran retall amb la cama dreta que ha entrat per l’escaire esquerre de la porteria lleidatana (0-1, min 18). Tot i el gol inicial, el guió del partit ha estat el mateix. El Barça ha continuat dominant fins que a les acaballes del primer temps s’ha trobat amb una bona volea al segon pal de Josep Sardà que ha acabat amb el segon gol culer (2-0, min 40).

El domini blaugrana no s’atura

A la represa, els homes d’Òscar López no han baixat el ritme. Només 10 minuts més tard de l’inici de la segona meitat, els blaugranes ja han trobat el tercer gol gràcies a una gran jugada de Juanda que ha acabat amb un potent xut ras que ha entrat per al primer pal (3-0, min 56). Posteriorment, Txus Alba ha aconseguit el seu gol gràcies a una centrada que s’ha acabat enverinant al fons de la xarxa rival (4 -0). Al darrer minut de partit, Luzzi ha conclòs la golejada amb una gran rematada a la sortida d’un córner (5-0, min 89).

Amb aquesta victòria, el Juvenil A començarà a treballar en l’exigent doble duel contra la Damm (un de Copa del Rei i un de Lliga) de les dues setmanes vinents.

Fitxa tècnica

Juvenil A, 5
Lleida Esportiu, 0

Juvenil A: Arnau Rafús, Pol Muñoz (Miqui Juanola, min 73), Diego Almeida, Chadi Riad, Àlex Valle, Marc Casado, Juanda (Jordi Coca, min 56)  Fermín (Jorge Alastuey, min 56), Luzzi, Txus Alba, Josep Cerdà (Barberà, min 56)

Lleida Esportiu: Joan Carles, Santiago, Nsingani (Roger Perise, min. 67), De La Fuente, Girve (Jordi Puig, min. 45), Echevarria, Kirian (Carricondo, min. 45), Coulibaly, Oromi (Arnau Anto, min. 71), Mur, Hugo Soriano.

Gols: 1 – 0 (Pol Muñoz, min 18); 2 – 0 (Josep Sardà, min 40); 3 – 0 (Juanda, min 56); 4 – 0 (Txus Alba, min 72) 5 – 0 (Luzzi, min 90)  

Àrbitre: Cobos Pujol

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut