Juvenil A -  Benfica: Eliminats de la Youth League (0-3)

Juvenil A - Benfica: Eliminats de la Youth League (0-3)

Els blaugrana perden contra els portuguesos i no poden superar la fase de grups de la competició europea

No ha pogut ser i el Juvenil A del FC Barcelona no s’ha classificat per a la següent ronda de la UEFA Youth League. Els d’Òscar López han caigut a l’Estadi Johan Cruyff contra el Benfica (0-3), en la cinquena jornada de la fase de grups, i esgoten les seves opcions de classificació. Perquè, a falta d’un partit, el Dinamo i el Benfica, amb 13 i 12 punts respectivament, ja tenen assegurada la seva plaça. 

Una desfeta blaugrana en un partit passat per aigua, igualat en el primer temps, però en què l’efectivitat dels portuguesos ha estat definitiva. Perquè l’encert visitant, de fet, ha encarrilat el duel al descans. 

Els catalans ho han intentat amb força i han tingut les seves opcions, especialment a través de les botes d’Aleix Garrido, Txus Alba, Fermín o una pilota al pal de Luzzi (min 36), però no han tingut sort de cara a porteria. Per contra, un golàs de Martim Neto amb un xut des de 25 metres impossible per a Rafús (0-1, min 29) i un penal de Casadó que ha transformat Tomás Araújo (0-2, min 49) han posat el 0-2 amb què els dos equips han marxat cap als vestidors. 

A la represa, el Barça ha intentat poder retallar distàncies per tornar a entrar dins del partit, però una contra finalitzada per Costa Santos ha acabat de decidir l’enfrontament (0-3, min 63). Resultat que, ara sí, ha estat definitiu i que fa que el Juvenil A certifiqui la seva eliminació a la fase de grups de la Youth League. 

LA FITXA

JUVENIL A, 0
BENFICA, 3

Juvenil A: Rafús, Miki Juanola (Arnau Solà, min 64), Almeida, Chadi Riad, Álex Valle, Casadó (Alastuey, min 82), Estanis (Mamadou, min 64), Aleix, Luzzi (Víctor Barberà, min 72), Txus Alba i Fermín (Zacarías, min 72).

Benfica: Samuel Soares, Joao Tomé (Ferreira, min 86), Tomás Araújo, António Silva, Rafael Rodrígues, Madeira Fernandes Felix, Costa Santos (João Neto, min 80), Martim Neto, Joao Resende (Silva Semedo, min 46), N’Dour (Neves, min 28) i Da Silva Moreira (Ricardo Marques, min 86). 

Gols: 0-1, Martim Neto (min 29), 0-2, Tomás Araújo, de penal (min 49). 0-3, Costa Santos (min 63).

Àrbitres: Jérémie Pignard. Groga als locals Miki Juanola, Estanis i Txus Alba i al visitant Joao Neves.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut