Benfica – Juvenil A: Continuar creixent a Lisboa

Benfica – Juvenil A: Continuar creixent a Lisboa

(16:00 hores, Vamos i UEFA.TV) Els blaugranes, invictes fins al moment en competició oficial, busquen la segona victòria en la fase de grups de la UEFA Youth League

El Juvenil A del Barça afronta aquest dimecres (16:00 hores) la segona jornada de la UEFA Youth League a domicili, al camp del Benfica. Després de la gran victòria en la jornada inaugural contra el Bayern (2-0), el conjunt d’Òscar López vol mantenir el bon estat de forma i de resultats. I és que el Juvenil A blaugrana suma de moment tots els partits oficials per victòries.

L’equip, molt unit des que va començar la pretemporada, es troba amb confiança per visitar una les places més complicades de la competició. I és que el Benfica és un habitual de les rondes finals de la UEFA Youth League i, tot i la derrota que va patir en la primera jornada a Kíev (4-0), serà un rival molt perillós.

Sense relaxar-se

El tècnic Òscar López va advertir en la prèvia que el resultat del Benfica a Kíev era enganyós després de revisar el duel. L’entrenador blaugrana explicava que “el Benfica voldrà apoderar-se de la pilota i tenir el domini del joc”, però que espera poder contrarestar-los: “Amb les nostres armes podem fer-los mal”.

Per la seva banda, Miki Juanola va donar veu a la il·lusió que viu el vestidor cada vegada que s’apropa un partit europeu. “Aquesta competició t’atrapa des del primer minut i no cometrem l’error de relaxar-nos”, deia un dels capitans de l’equip. “La UEFA Youth League és màgica per a nosaltres, ens apropa una mica més al nostre somni”, afegia.

19 convocats

El Juvenil A blaugrana va viatjar aquest dimarts cap a Lisboa amb 19 jugadors en l’expedició, després d'haver completat un últim entrenament previ a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Respecte de la llista de la primera jornada cauen Estanis i Josep Cerdà, i és novetat Juanda. Òscar López podrà tornar a comptar amb Z. Ghailan, del Barça B, i els juvenils que habitualment entrenen amb el filial.

Així, els 19 convocats són els següents: A. Rafús, Astralaga, Antonio Gómez, Miki Juanola, Almeida, A. Casas, Chadi Riad, Álex Valle, A. Solà, Casadó, Txus Alba, Aleix Garrido, Alastuey, Fermín, Z. Ghailan, I. Akhomach, Juanda, Luzzi i Víctor Barberà.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut