Barça - Bayern de Munic: estrena ideal del Juvenil A (2-0)

El juvenil A del Barça ha vençut al Bayern per 2 gols a 0 en el debut del conjunt blaugrana a la Youth League

El conjunt que dirigeix Óscar López ha superat al Bayern de Munic a l'Estadi Johan Cruyff per 2 a 0 i ha sumat la primera victòria en la present edició de la Youth League. El Juvenil A blaugrana ha mostrat una gran versió i s'ha imposat amb claredat davant un rival que ha jugat amb 10 jugadors durant gairebé una meitat.

Manen en el partit

Tot i els nervis existents, el Juvenil A ha sortit a l'Estadi Johan Cruyff amb les idees clares i conscient de quin era el camí per sumar els tres punts en la competició. Amb un marcat 4-3-3, el Barça ha dominat i creat des de l'inici del partit, controlant la pilota i deixant l'art del desequilibri individual pels extrems Ilias Zaca. El propi Zaca ha estat qui ha tingut la oportunitat d'obrir el marcador amb una rematada de cap, mentre que en la jugada anterior el Bayern ja havia avisat del seu perill.

El Barça se sentia còmode i, al minut 24, Luzzi ha pogut traduir les sensacions al marcador. El davanter blaugrana ha estat el més llest de la classe i ha robat la pilota al porter Hülsmann per marcar a porteria buida i avançar als blaugranes. Recompensa al que s'estava veient sobre la gespa. Encara s'ha pogut sumar algun gol més abans del descans, però Txus i Garrido, arribant des del darrere, no han pogut anotar.

Festival blaugrana al segon temps

Només han passat 5 minuts des que els equips han sortit dels vestidors quan el jugador del Bayern Behar Neziri ha rebut la targeta vermella després de cometre una falta sobre Arnau Solà i ha deixat al conjunt muniquès amb 10 jugadors. La oportunitat a pilota aturada també ha servit per sumar una nova oportunitat, doncs de nou Aleix Garrido ha estat a punt de convertir la falta en el segon gol.

Seguia avisant el Barça, que buscava augmentar diferències, i a partir del minut 60 ha gaudit d'un carrusel d'ocasions que no acabaven en gol de miracle. Finalment, després d'aturades del porter Hülsmann i de remats que sortien llepant els pals de la porteria visitant, el gol sí que ha arribat al 65': una bona recuperació en zona atacant ha permès que Arnau Casas rematés una centrada lateral a càrrec de Miki Juanola i anotés el segon gol de la tarda.

No han arribat més gols, però el Barça ha disposat d'un gran nombre d'ocasions per ampliar la renda. De fet, de nou Arnau Casas ha aconseguit veure porteria per segon cop quan el partit ja agonitzava, però el gol ha estat invalidat per posició antireglamentària i el 2-0 ha estat el resultat definitiu al Johan Cruyff.

Segons de grup

El Barça, amb tres punts, és el segon d'aquest grup després que en l'altre partit el Dinamo de Kiev s'hagi imposat al Benfica per 4 a 0.

Barça, 2
Bayern de Munic, 0

Barça: Arnau Rafus, Miquel Juanola, Arnau Casas, Chiad Raid, Arnau Solà, Marc Casado, Ilias Akhomach (Josep Cerdà, min 76), Aleix Garrido (Alastuey, min 76), Fabian Luzzi (Barberà, min 56), Txus Alba (Alex Valle, min 90), Zacarias Ghailan (Estanis, min 56).
Bayern de Munic: Hülsmann, Arrey-Mbi, Denk, Wenig (Pavlovic, min 46), Copado, Neziri, Salihamidzic, Ibrahimovic (Krätzig, min 76), Herold (Sanyang, min 90), Sieb (Aitamer, min 69), Kabadayi (bregner, min 90).

Gols: 1-0, Luzzi (min 24); 2-0, Arnau Casas (min 65).

Àrbitre: David Coote. Groga a Luzzi, Chiad Raid, Ilias Akhomach (Barça) i Kabadayi (Bayern de Munic). Vermella a Behar Neziri (Bayern de Munic).