Bayern, Benfica i Dynamo de Kíev, rivals del Juvenil A a la fase de grups de la UEFA Youth League 2021/22

Bayern, Benfica i Dynamo de Kíev, rivals del Juvenil A a la fase de grups de la UEFA Youth League 2021/22

Així ho ha deparat el sorteig que ha realitzat la UEFA aquest dijous a Istanbul

El Juvenil A del FC Barcelona ja coneix els rivals que tindrà a la fase de grups de la UEFA Youth League aquesta temporada. Torna la màxima competició continental juvenil i ho fa amb un grup potent i atractiu. I és que el sorteig que ha realitzat la UEFA aquest dijous a la tarda a Istanbul ha decidit que els rivals siguin els següent: El Bayern de Múnic, el Benfica i el Dynamo de Kíev. Tots quatre equips formaran part del grup E.

Cal recordar que el Barça formava part del bombo 2, ja que l’1 estava reservat per als campions de les principals lligues i els guanyadors de l’Europa League i la Champions. A més, en aquesta fase, el conjunt blaugrana encara no es podia trobar amb cap rival de la seva federació. 

El format de la UEFA Youth League serà l’habitual dividit en dos grups. Per una banda, els 32 equips que els seus primers equips competeixen a la Lliga de Campions i per l’altre, els 32 equips campions de la categoria juvenil nacional de les federacions amb millor rànquing, el qual el seu primer equip no disputa la fase de grups de la Champions League, i per tant, sí que ho faran en la ruta de campions nacionals.

Aquestes dues rutes es disputaran de forma separada. Els guanyadors de la fase de grups de la ruta de la Champions League passaran directament als vuitens de final i els subcampions aniran als Play-offs, mentre que a la ruta dels campions nacionals competeixen en dues rondes eliminatòries a dos partits. Els vuit guanyadors de la segona ronda passaran als play-offs.

Els play-offs es disputaran a partit únic, començant per les eliminatòries de setzens de final en què els vuit campions nacionals s’enfrontaran als vuit subcampions de grup de la ruta de la Champions League. Així doncs, els vuits guanyadors dels setzens s’enfrontaran als vuit campions de grup de la ruta de la Champions League. Les semifinals i la final es disputaran en format final four a l’estadi Colovray de Nyon. 

Aquesta fase de grups, doncs, es posarà en marxa el dimarts 14 de setembre, amb els primers enfrontaments. Finalitzarà el 7 i 8 de desembre.

Horaris Youth League twitter-Optimized

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut