El Juvenil A coneixerà els rivals de la Youth League aquest dijous

El Juvenil A coneixerà els rivals de la Youth League aquest dijous

La UEFA sortejarà a les 18 hores la fase de grups de la Champions League que servirà per a la ruta de la Lliga de campions juvenil

La Youth League torna a escena. I ho farà aquest dijous a Istambul, on es realitzarà el sorteig de la fase de grups de la Champions League. Després d’un any sense jugar-se a causa de la pandèmia per la Covid-19, el Juvenil A, campió de les edicions 2013/14 i 2017/18, tornarà a disputar la màxima competició continental juvenil.

El format serà l’habitual dividit en dos grups. Per una banda, els 32 equips que els seus primers equips competeixen a la Lliga de Campions i per l’altre, els 32 equips campions de la categoria juvenil nacional de les federacions amb millor rànquing, el qual el seu primer equip no disputa la fase de grups de la Champions League, i per tant, sí que ho faran en la ruta de campions nacionals.

Aquestes dues rutes es disputaran de forma separada. Els guanyadors de la fase de grups de la ruta de la Champions League passaran directament als vuitens de final i els subcampions aniran als Play-offs, mentre que a la ruta dels campions nacionals competeixen en dues rondes eliminatòries a dos partits. Els vuit guanyadors de la segona ronda passaran als play-offs.

Els play-offs es disputaran a partit únic, començant per les eliminatòries de setzens de final en què els vuit campions nacionals s’enfrontaran als vuit subcampions de grup de la ruta de la Champions League. Així doncs, els vuits guanyadors dels setzens s’enfrontaran als vuit campions de grup de la ruta de la Champions League. Les semifinals i la final es disputaran en format final four a l’estadi Colovray de Nyon. 

Així queden els 4 bombos del sorteig:

Bombo 1: Chelsea, Vila-real, Bayern, Manchester City, Atlètic de Madrid, Inter de Milà, Sporting CP i Lille

Bombo 2: BARÇA, Reial Madrid, Juventus, Manchester United, PSG, Liverpool, Sevilla i Borussia Dortmund

Bombo 3: Porto, Ajax, Shakthar Donetsk, Leipzig, Salzburg, Benfica, Atalanta i Zenit

Bombo 4: Dynamo Kiev, Bruges, Milan, Young Boys, Mälmo, Wolfsburg, Besiktas, Sheriff Tiraspol

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut