Deportivo La Corunya – Juvenil A: S'escapa el somni (3-1)

Deportivo La Corunya – Juvenil A: S'escapa el somni (3-1)

Els culers cauen amb el cap ben alt a la gran final de la Copa de Campions després d'un gran esforç en una temporada duríssima

No ha pogut ser. El Juvenil A ho ha intentat fins al final però ha caigut a la gran final de la Copa de Campions davant el Deportivo de la Corunya (3-1). Els culers han lluitat en tot moment, però la falta d'encert en atac ha acabat condemnant als de Sergi Milà.

Tot i així, té molt mèrit el que ha aconseguit el juvenil culer, amb una generació molt jove (quatre juvenils de primer any a l'11 titular a la final), i que ha tingut moltes complicacions durant la temporada, amb canvi d'entrenador i amb un final de campionat molt difícil amb 14 baixes. I tot i així, aconseguint ser campions de Lliga i subcampions a la Copa de Campions.

Intercanvi de cops

La primera part ha estat molt igualada, amb cap dels dos equips sent capaç de dominar amb claredat el duel. El Depor ha estat el primer en avançar-se al marcador mitjançant Mario (1-0, min. 22) després d'una bona acció de Noel. Els culers han reaccionat ràpidament i Ilias, caçant un refús dins l'àrea, ha definit a la perfecció per tornar a igualar el duel (1-1, min. 26). 

Tot i així, l'alegria barcelonista ha durat poc, ja que de nou els gallecs s'han tornat a avançar al marcador. Contracop de Noel que marxa per velocitat i defineix amb gran qualitat davant Jorge (2-1, min. 30). Els culers han intentat reaccionar però el marcador ja no s'ha mogut fins al descans. 

Sense encert

Ja a la segona meitat, el Barça ha disposat de diverses ocasions clares de gol a les botes de Gavi, Diego López o Ilias, però la falta d'encert en atac ha acabat condemnant als culers. Els gallecs, al contracop, han seguit creant molt perill, i així ha estat com ha arribat la sentència: passada llarga per Noel i el davanter no falla en el mà a mà (3-1, min. 72).

Amb el gol, el Barça ho ha seguit intentant fins al final, però de nou sense encert en la definició, mentre que el Depor també ha pogut marcar algun gol més al contracop. Finalment, derrota blaugrana que tot i així no taca la gran temporada que han realitzat els joves de Sergi Milà. 

Fitxa tècnica

Deportivo de La Corunya, 3
Juvenil A, 1

Deportivo de La Corunya: Brais, Trilli, Guille, Fito, Barcia, Brais Val, Víctor, Mario (Raúl Gómez, min. 75), Noel (Do Carmo, min. 82), Nájera, Mella.
Juvenil A: Jorge, Alegre (Miky, mi. 75), Almeida, Moussa, Rico, Ilias, Jardí (Joan González, min. 65), Diego López (Luzzi, min. 65), Gavi, Valle (Txus Alba, min. 75), Franck (Zacarias, min. 46). 
Gols: 1-0, Mario (min. 22); 1-1, Ilias (min. 26); 2-1, Noel (min. 30); 3-1, Noel (min. 72).
Àrbitre: Martínez Motalbán.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut