Deportivo La Corunya – Juvenil A: L’ambició del doblet

Deportivo La Corunya – Juvenil A: L’ambició del doblet

[12 hores, BARÇATV+ i Esport3] El conjunt dirigit per Sergi Milà disputa la final de la Copa de Campions amb l’objectiu d’assolir els dos títols d’una temporada per emmarcar

Ha arribat el dia. El Juvenil A del FC Barcelona afronta aquest diumenge la gran final de la Copa de Campions davant el Deportivo de la Corunya al Marbella Football Center (12 hores, BARÇATV+ i Esport3). Disputar aquesta competició ja era tot un èxit pel conjunt que dirigeix Sergi Milà en una temporada complicada i exigent, entre els quals no s’ha pogut jugar la Youth League ni la Copa del Rei per la Covid-19. Ser, doncs, en aquesta final per lluitar pel títol amb un dels Juvenil A més joves de la història és digne d’elogi.

Després d’afrontar un campionat de Lliga dels més durs dels últims anys, redistribuït geogràficament a causa de la crisi sanitària, remuntar 12 punts a l’Espanyol a la Lliga, afrontar un canvi d’entrenador a mitja temporada per la marxa de Franc Artiga i disputar l’última jornada de Lliga amb 14 baixes i la majoria de l’staff tècnic confinat per ser campions en un final d’infart, l’equip pot assolir aquest diumenge un doblet que seria històric i que premiaria el treball, l’esforç i les ganes d’un grup que mai ha deixat de creure en ells mateixos, tot i la seva joventut.

L’equip de Sergi Milà arriba a la final de la Copa de Campions després de superar el Llevant als quarts de final en una eliminatòria de molt nivell a doble partit, resolta a la pròrroga a l’Estadi Johan Cruyff (2-1, 3-2 en el global), i al Màlaga (1-0) a les semifinals al Marbella Football Center, en una demostració d’ambició i confiança col·lectiva.

“L’equip arriba molt mentalitzat del partit que és, i del creixement que han tingut fins arribar aquí i és un dels moments de la temporada que millors sensacions tenim”, declarava el tècnic Sergi Milà en la prèvia del duel, que a la vegada, alertava del nivell del rival: “El Dépor no està a la final per casualitat, van fer un gran partit contra el Reial Madrid i haurem de treure la nostra millor versió per dominar el partit i poder guanyar la final”. 

Diego Almeida, un dels jugadors més joves de la plantilla i que forma part de la generació nascuda el 2004 que ha pujat enguany al Juvenil A, reconeix que “guanyar els dos títols que hem disputat aquesta temporada parlaria molt bé d’aquest equip”.

Per la seva banda, el Depor dirigit per Óscar Gilsanz arriba a la final després d’haver superat al Las Palmas en l’eliminatòria dels quarts de final a doble partit, per penals (3-3, 1-3p), i el Reial Madrid a les semifinals (0-1). El conjunt gallec compta amb una plantilla amb bastants jugadors nascuts el 2003, de segon any juvenil, en el qual s’haurà d’estar atent a jugadors com Noel, Nájera, Mario i Brais, així com també David Mella, un cadet nascut el 2005 que té desequilibri per la banda esquerra.

Amb tot, a les 12 hores, rodarà la pilota al Marbella Football Center per buscar el campió de la Copa de Campions de la Divisió d’Honor 2021. Guanyar el doblet seria posar la cirereta al pastís a una temporada per emmarcar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut