Fotografia oficial amb la Copa de Campions

Fotografia oficial amb la Copa de Campions

El tècnic Sergi Milà i el capità Àlex Rico han posat amb la Copa amb el tècnic del Deportivo de la Corunya, Óscar Gilsanz i el capità del conjunt gallec, Mario Dominguez, en la trobada oficial de la RFEF

Tot a punt per a la final de la Copa de Campions. Aquest dissabte al matí a les instal·lacions del Marbella Football Center, escenari de la final, s’ha produït la trobada tradicional i fotografia oficial de la RFEF amb la Copa de Campions amb els tècnics i capitans dels dos equips. Així doncs, l’entrenador del Juvenil A, Sergi Milà, i el del Deportivo de La Corunya, Óscar Gilsanz, i el capità blaugrana, Àlex Rico, i el del conjunt gallec, Mario Dominguez s’han saludat sobre la gespa de l’escenari de la final, i han posat junts amb la Copa de Campions.

Aixecar el títol és el gran objectiu de la temporada per tots dos equips, que han arribat fins aquí després de ser campions del seu grup de la Divisió d’Honor i d’haver eliminat als quarts i a les semifinals a dos campions més. El Llevant, als quarts, i el Màlaga, a les semis, per part blaugrana, i el Las Palmas i el Reial Madrid, per part del Depor. D’aquesta manera, la final ja parla per si sola. 

Després de la fotografia oficial amb la Copa de Campions, el Juvenil A del FC Barcelona ha realitzat l’última sessió preparatòria. Una sessió que s’ha realitzat al camp adjunt a l’escenari de la final. Aquest diumenge, a les 12 hores, i en directe per BARÇATV+ i Esport3, el conjunt que dirigeix Sergi Milà aspira en conquerir la Copa de Campions, que seria posar la cirereta al pastís a la temporada amb un doblet històric.

Declaracions de Sergi Milà

“L’equip arriba molt mentalitzat del partit que és, i del creixement que han tingut fins arribar aquí. Creiem que és el millor moment de la temporada, on tenim millors sensacions i l’equip està més conjuntat”

“El Depor no està a la final per casualitat, van fer un gran partit contra el Madrid, intentarem ser nosaltres, treure la millor versió per dominar el partit per poder guanyar”

Declaracions de Diego Almeida

“És un èxit arribar fins aquí, en una temporada amb molts alts i baixos, hem aconseguit guanyar la Lliga i hem arribat a la final i volem guanyar el títol”

“Guanyar els dos títols que hem disputat aquesta temporada diria molt d’aquest equip”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut