Juvenil A - Màlaga: Cap a la final de la Copa Campions! (1-0)

Juvenil A - Màlaga: Cap a la final de la Copa Campions! (1-0)

Els de Sergi Milà, en un partit combatiu de principi a fi, es disputaran el títol contra el Deportivo aquest diumenge 27 de juny

Cap a la final de la Copa de Campions! El Juvenil A blaugrana ha derrotat el Màlaga en un partit combatiu gràcies a un gol de penal d'Álex Rico. Ara, els de Sergi Milà ja tenen la final, contra el Deportivo de la Corunya, d'aquest diumenge 27 de juny entre cella i cella. 

WhatsApp Image 2021-06-24 at 16.59.58

El Barça colpeja primer

A través de la possessió, els de Sergi Milà han buscat dibuixar les primeres accions atacants. I, ben aviat, han trobat el premi del gol. Álex Rico ha estat l'encarregat de transformar el llançament de penal que ha donat avantatge als culers. Un domini de l'electrònic que el Juvenil A ha sostingut amb el control de la pilota i no ha deixat que hi hagués cap discurs més.

Tot i un enèrgic Ángel, el principal constructor del perill culer sobre la porteria de Santos, la semifinal ha arribat al descans amb l'1-0. Un electrònic que ha sotsobrat vivament en la segona meitat. Especialment, a conseqüència dels arguments barcelonistes. Convé destacar una acció individual plena de quirats d'Ilias que ha acabat al pal.

Els culers resisteixen

Ara bé, el Màlaga també hi ha dit la seva. I ha posat setge a la porteria d'un providencial Coke, que ha evitat l'empat rival en el tram final de partit. El porter blaugrana també ha estat escudat a la perfecció pels enèrgics defensors del Juvenil A. D'aquesta manera, els de Sergi Milà, no sense sofriment pel setge final malagueny, han tapiat la porteria per concloure el matx. I per certificar la classificació barcelonista per a la final. 

FITXA DEL PARTIT 

Juvenil A, 1 
Màlaga, 0

Juvenil A: Coke, Alegre, Almeida, Moussa, Valle (Solà, min. 58),  Álex Rico, Joan (Frank, min. 58), Gavi, Ilias (Luzzi. min. 84), Diego (Jardí, min. 67) i Ángel (Zacarías, min. 65)
Màlaga: Santos, Bilal, Mati, Andrés Caro, Juanlu (Espi, min. 77), Cristian (Adrián, min. 58), Tamarit (Juanmita, min. 68), Larrubia (Mousa, min. 77), Roberto, Guichard (Joaquín, min. 58) i Loren

Gols: Álex Rico (penal) (min. 15)

Àrbitre: Alberola Rojas. Ha amonestat amb targeta groga els blaugrana Gavi (min. 19) i Solà (min. 82) i els malaguenys Andrés Caro (min. 70), Lorén (min. 83), Roberto (min. 84), Joaquín (min. 86)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut