Juvenil A - Màlaga: Una final en joc

Juvenil A - Màlaga: Una final en joc

[21.30 hores, BARÇATV+ i Esport3] L’equip que dirigeix Sergi Milà afronta amb la màxima ambició les semifinals a partit únic de la Copa de Campions

El Juvenil A del FC Barcelona afronta aquest dijous les semifinals de la Copa de Campions davant el Màlaga. El duel serà a partit únic a les instal·lacions del Marbella Football Center (21.30h, BARÇATV+ i Esport3).

El camí fins aquí, però, no ha estat gens fàcil. I és que el Juvenil A blaugrana s’ha hagut de sobreposar, com la resta d’equips, al Covid-19, a un inici de temporada complicat, un canvi d’entrenador, múltiples baixes i haver d’afrontar la competició amb el Juvenil A més jove dels últims anys. Sense mai deixar de creure en ells mateixos, confiant en el seu talent col·lectiu i individual, i amb el treball diari van aconseguir un títol de Lliga que semblava impossible.

Disputar la Copa de Campions, en una temporada en la que no s’ha pogut disputar ni la Youth League ni la Copa del Rei per la crisi sanitària, era un premi a la constància de tota la temporada. L’eliminatòria contra el Llevant va ser d’un desgast físic enorme, resolta en una pròrroga d’infart al Johan Cruyff (2-1, 3-2 en el global).

Un rival expert, amb talent i ben treballat

Amb èpica, el Juvenil A està entre els 4 millors equips d’Espanya de la Divisió d’Honor i arriba a Marbella amb la màxima il·lusió i ambició per guanyar la competició. Per fer-ho, primer haurà de superar el Màlaga a partit únic. “És un equip de molt nivell, de molt talent, ben treballats i físicament molt potents”, avisava el tècnic Sergi Milà en la prèvia del duel. I va afegir: “Això farà que nosaltres haguem de treure la nostra millor versió, ser protagonistes del joc i afrontar el partit amb la màxima actitud”.

No és casualitat que “el Màlaga sigui l’equip que més punts ha sumat de tots els grups de la Divisió d’Honor d’Espanya”, tal com advertia el capità Àlex Rico.  I és que el conjunt malagueny ha sumat 68 punts, o el que és el mateix 22 victòries, 2 empats i tan sols una derrota. A més, arriben a la Final Fou després d’eliminar l’Athletic Club (5-3 en el global de l’eliminatòria). Els números parlen per si sols d’un equip que ha guanyat la Lliga per davant del Sevilla i el Reial Betis, que ha marcat 79 gols i n’ha rebut 16. S’haurà d’estar atent, doncs, a jugadors com Roberto i Loren Zuñiga, amb un poder ofensiu brutal, ja que tots dos han superat els 20 gols cadascun aquesta temporada.

La convocatòria

Per aquesta Final Four, el tècnic Sergi Milà ha convocat 21 jugadors, que van viatjar aquest dimecres a Marbella: Ramon Vila, Marc Alegre, Diego Almeida, Moussa N’Diaye, Arnau Solà, Álex Rico, Ilias Akhomach, Jaume Jardí, Diego López, Pablo Páez ‘Gavi’, Ángel Alarcón, Miki Juanola, Jorge Carrillo, Joan González, Álex Valle (Juvenil B), Franck Angong, Zacarías Ghailán, Txus Alba, Fabián Luzzi, Arnau Casas (Juvenil B) i Arnau Rafús (Juvenil B). 

L’altre semifinal es disputarà a les 19 hores entre el Reial Madrid i el Deportivo de la Corunya, al Marbella Football Center. El Juvenil A del FC Barcelona vol el bitllet per a la gran final i d’aquesta manera, lluitar per finalitzar la temporada aixecant la Copa de Campions. Aquest equip tot i la seva joventut ja ha demostrat del que és capaç. Va guanyar la Lliga amb la màxima emoció creient fins al final, i van eliminar el Llevant en una eliminatòria vibrant. L’espectacle està assegurat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut