El Juvenil A posa rumb cap a Marbella

El Juvenil A posa rumb cap a Marbella

L’expedició blaugrana viatja cap a terres andaluses per afrontar aquest dijous la semifinal de la Copa de Campions davant el Màlaga al Marbella Football Center (21.30 hores / BARÇATV+ i Esport3)

El Juvenil A del FC Barcelona ja posa rumb cap a Marbella per afrontar aquest dijous la semifinal de la Copa de Campions davant el Màlaga a les instal·lacions del Marbella Football Center (21.30 hores, BARÇATV+ i Esport3).

L’expedició blaugrana es traslladarà fins a Màlaga amb avió i, posteriorment, es desplaçarà amb autocar fins a Marbella, on quedarà concentrat fins l’hora del partit. Abans de viatjar, l’equip ha realitzat l’últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar el duel de semifinals davant el Màlaga. Cal recordar que, l’altre semifinal la disputaran el Reial Madrid-Deportivo de La Corunya a les 19h d’aquest dijous, a les mateixes instal·lacions.

Amb els jugadors blaugranes ja recuperats del gran esforç físic i mental que va suposar arribar fins a la pròrroga per eliminar als quarts el Llevant, el tècnic Sergi Milà ha comptat amb tots els disponibles per a una sessió d’entrenament, en què la pluja ha estat la protagonista. 

Per afrontar aquesta ‘Final Four’ Sergi Milà s’emporta a Marbella els següent 21 jugadors: Ramon Vila, Marc Alegre, Diego Almeida, Moussa N’diaye, Arnau Solà, Álex Rico, Ilias Akhomach, Jaume Jardi, Diego López, Pablo Páez ‘Gavi’, Ángel Alarcón, Miki Juanola, Jorge Carrillo, Joan González, Álex Valle (Juvenil B), Franck Angong, Zacarías Ghailán, Txus Alba, Fabián Luzzi, Arnau Casas (Juvenil B) i Arnau Rafús (Juvenil B).

Abans de la sessió, el tècnic Sergi Milà i el capità, Álex Rico han atès Barça TV en la prèvia del duel:

Declaracions de Sergi Milà

“La Copa de Campions és un premi després d’haver guanyat la Lliga i penso que és un altre premi arribar a la Final Four a Marbella, després d’eliminar el Llevant amb dos partits de moltíssim nivell, de molt de desgast i molt emocionals”.

“Són vivències que els nois van tenint, que de cara a la seva formació i el seu futur els va bé viure aquestes situacions i el partit contra el Llevant de l’altre dia al Johan Cruyff ens reforça la idea, el compromís, les ganes de creure en ells mateixos i arribem a la Final Four amb les millors condicions possibles”.

“El Màlaga és un equip de molt nivell, de talent, ben treballats, físicament potents i el que farà això és treure la nostra millor versió, ser protagonistes del joc i afrontar el partit amb la màxima actitud”.

“L’altra semifinal és de molt nivell, el Reial Madrid i el Dépor, nosaltres volem estar a la final sigui quin sigui el rival”.

“Ser a la Final Four ja és un èxit i intentarem guanyar la Copa de Campions que seria un premi per a tot l’equip en una temporada complicada”.

Declaracions d’Àlex Rico

“El Màlaga és un molt bon equip, és l’equip que més punts ha fet de tots els grups de la Divisió d’Honor i serà un partit molt dur com els del Llevant”.

“És un repte molt bonic, és una competició que ja només quedem els millors 4 equips d’Espanya i tenim l’objectiu de guanyar-la”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut