Juvenil A - Llevant: A semifinals de la Copa de Campions! (2-1)

Els culers remunten el partit a la pròrroga i aconsegueixen superar els quarts de final de manera èpica gràcies als gols de Jardí i Luzzi

Remuntada èpica per estar a la Final Four! El Juvenil A ha superat al Llevant a la pròrroga (2-1) al Johan Cruyff en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa de Campions i disputarà les semifinals del campionat, que seran a partit únic en una seu a determinar per la RFEF.

El matx ha iniciat amb les primeres arribades amb perill dels culers, amb opcions per Diego López i Ángel Alarcón, però sense encert en la definició. El Llevant ha intentat reaccionar amb una acció d'Arturo, però els culers han tornat a gaudir de bones ocasions per a Ángel, Ilias i Álvaro, però sense fortuna de cara al gol per acabar marxat amb el 0-0 al descans. A més, cal destacar que el nou entrenador del Barça B, Sergi Barjuán, ha presenciat el matx en directe.

Inici advers a la segona

La segona meitat ha iniciat de la pitjor manera possible: primer minut i gol de Borja per avançar al Llevant (0-1, min. 46). Tot i el gol, el Barça ha seguit dominant i arribant amb perill, amb bones ocasions i a més, jugant amb un jugador més des del minut 59 per l'expulsió del visitant Gallego, després d'una entrada duríssima sobre Álex Valle al mig del camp.

Gran reacció culer

El Barça seguia insistint en atac, amb una pilota al pal de Jardí com l'ocasió més clara. La insistència ha acabat obtenint el seu premi i finalment, des del punt de penal, Jaume Jardí ha igualat el matx (1-1, min. 81) i ha forçat la pròrroga.

La pròrroga ha estat clarament dominada per part dels culers, que han seguit arribant amb molt perill i creant diverses ocasions. Però no ha estat fins al minut 111, a nou minuts dels penals, Luzzi ha decidit el partit amb un golàs: centrada per banda dreta i Luzzi amb l’esperó, ha avançat al Barça (2-1, min. 111).

El partit ha acabat amb dues expulsions més del Llevant (Pubill i Marcos) i finalment, els culers han superat als valencians i estaran a les semifinals de la Copa de Campions.