Juvenil A – Llevant: Sortiu i gaudiu

Juvenil A – Llevant: Sortiu i gaudiu

[19 hores, BARÇATV+ i Esport3] El conjunt dirigit per Sergi Milà vol fer valer l’1-1 de l’anada en un escenari immillorable, l’Estadi Johan Cruyff, per poder accedir a les semifinals de la Copa de Campions

El Juvenil A del FC Barcelona disputa aquest diumenge la tornada dels quarts de final de la Copa de Campions davant el Llevant (19 hores, BARÇATV+ i Esport3). El conjunt dirigit per Sergi Milà vol fer valer l’1-1 assolit a l’anada per accedir a les semifinals del campionat, que seran a partit únic en una seu a determinar per la RFEF. 

L’equip és plenament conscient del que ha costat arribar fins aquí, en una temporada atípica i amb un desenllaç de Lliga històric. És per això que el conjunt blaugrana vol gaudir d’aquesta competició, guanyada sobre la gespa amb molta persistència i molt d’esforç. L’escenari del partit ja explica per si sol la importància de l’eliminatòria. I és que els blaugranes afrontaran la tornada davant el Llevant a l’Estadi Johan Cruyff, escenari dels partits del Barça B i el Barça Femení.

El Juvenil A que va fer un bon partit en l’anada confia en fer-se fort a casa amb el suport de l’afició, per assolir la classificació per a les semifinals de la Copa de Campions, títol que no conquereix des de la temporada 2010/11. L’ambició, les ganes i la il·lusió són màximes en un equip que vol acabar de la millor manera possible la temporada.

A continuació, les declaracions més destacades del tècnic Sergi Milà i el jugador Zacarías Ghailan en la prèvia del partit:

Declaracions Sergi Milà

“Sabíem que era una eliminatòria llarga, a 180 minuts, contra un rival de moltíssim nivell, molt ben treballat i amb jugadors de molta qualitat”.

“Al partit d’anada van haver moments pels dos equips, crec que vam fer un partit molt seriós a camp contrari i era l’objectiu de sortir d’allà amb bones sensacions”

“És un premi molt maco per l’equip poder jugar al Johan Cruyff, de poder gaudir de la gespa en perfecte estat i en un camp gran”

“L’1-1 de l’anada ens dona un puntet d’avantatge, però és una avantatge mínima, i penso que l’eliminatòria està al 50% perquè els dos equips anirem a buscar el partit”

Zacarías Ghailan

“Juguem contra un gran rival, ja ho vam veure a l’anada, que saben jugar a futbol i tenen les idees clares, però nosaltres ens hem preparat molt bé, sabem el que hem de fer i com competir”

“Estem molt motivats i anirem a per totes. És una il·lusió poder jugar al Johan Cruyff la Copa de Campions. Donarem el millor de nosaltres”.

Els blaugranes volen accedir a la 'Final Four' de la Copa de Campions que es disputarà del 24 al 27 de juny fent un bon partit a l'Estadi Johan Cruyff davant el Llevant. De moment, el Màlaga ja és equip de semifinals després d’eliminar l’Athletic Club (3-3 i 3-5 en el global de l’eliminatòria). Les altres eliminatòries són les següents

Reial Madrid – At.Madrid (2-1 a l’anada)

Deportivo La Corunya – Las Palmas (2-1 a l’anada)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut