Llevant - Juvenil A: Tot per decidir (1-1)

Els culers empaten en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa de Campions i queda tot obert de cara a la tornada al Johan Cruyff

Empat a la Ciutat Esportiva del Llevant. Els culers han empatat (1-1) davant el conjunt valencià en l’anada dels quarts de final de la Copa de Campions i queda tot per decidir a la tornada del proper diumenge al Johan Cruyff (19.00 hores). Un gol d'Ilias ha avançat als culers a la primera part, però els locals han empatat a la segona mitjançant Álex Cerdá.

Ilias obre la llauna

El matx ha iniciat amb força igualtat entre tots dos conjunts, tot i que la primera ocasió ha estat per part local, resolta a la perfecció pel porter Ramón amb una gran intervenció (min. 11). A poc a poc, el Juvenil blaugrana ha començat a arribar amb perill, i Ilias, després d'una bona centrada d'Angel, a punt ha estat d'arribar en boca de gol (min. 21). També Alegre, amb una rematada per damunt del travesser, avisava del perill visitant (min. 27).

El domini barcelonista era cada cop més clar, i Ángel, després d'una espectacular conducció i passada d’Ilias, ha estat a punt de marcar amb un xut creuat, però el porter Pablo Cuñat ha refusat de manera providencial (min. 35). La insistència, finalment, ha acabat obtenint el seu premi: gran recuperació d’Álex Valle per banda esquerra, que envia una passada a l’espai per Ángel Alarcón, el qual assisteix a Ilias que remata de primeres i supera al porter amb un golàs (0-1, min. 39), resultat amb el qual s'arribaria al descans.

Reacció local

Ja a la segona part, els nois de Sergi Milà han sortit en busca del segon, però primer Ilias (min. 56) i després Álex Valle (min. 60) no han estat encertats en la definició. En canvi, quan millor estava el Barça, ha arribat el gol local: Álex Cerdá, en una acció ràpida des de la dreta, ha situat l'empat a un (1-1, min. 67).

El tècnic blaugrana ha mogut fitxa des de la banqueta donant entrada a diversos jugadors de refresc, però el marcador ja no s'ha tornat a moure. Finalment empat (1-1) i tot per decidir a la tornada al Johan Cruyff (diumenge a les 19.00 hores).