Llevant  – Juvenil A: Amb la màxima il·lusió i ambició

Llevant – Juvenil A: Amb la màxima il·lusió i ambició

[18 hores, Barça TV] El conjunt dirigit per Sergi Milà afronta l’anada dels quarts de final de la Copa de Campions amb l’objectiu d’assolir un bon resultat, de cara al partit de tornada el proper diumenge a l’Estadi Johan Cruyff

El Juvenil A del FC Barcelona afronta aquest dimecres l’anada dels quarts de final de la Copa de Campions. Ho farà davant el Llevant a la Ciudad Deportiva del conjunt valencià (18 hores, Barça TV). L’equip blaugrana afronta aquesta competició amb moltes ganes i il·lusió després d’haver-hi accedit guanyant el títol de Lliga in extremis en una última jornada plena d’emoció i d’infart. La victòria del Juvenil A davant el Cerdanyola (1-3), combinada amb un empat de l’Espanyol davant el Nàstic (1-1) va fer que els blaugranes conquerissin el títol de Lliga, i d’aquesta manera, certificar l’accés a la Copa de Campions. Un premi a una plantilla – de les més joves de la historia del Juvenil A – que ha competit i lluitat d’una manera exemplar fins al final. 

L’alegria desbordada a Cerdanyola ha donat pas a una competició que els culers, sense la Youth League ni la Copa del Rei ajornades pel Covid aquesta temporada, afronten amb la màxima ambició. El conjunt dirigit per Sergi Milà arriba al partit amb moltes novetats a la convocatòria respecte l’últim partit. I és que cal recordar, que els blaugranes van afrontar el partit davant el Cerdanyola amb 14 baixes, a causa de dos casos positius per Covid, i els seus contactes estrets. 

La convocatòria

Així doncs, el tècnic blaugrana ja pot comptar amb gairebé la totalitat de la plantilla i ha completat la convocatòria amb jugadors del Juvenil B. La llista dels 20 convocats és la següent: Jorge Carillo, Ramon Vila, Marc Alegre, Moussa, Diego Almeida, Joan, Arnau Solà, Álex Rico, Franck Angong, Gavi, Jaume Jardí, Ángel Alarcón, Ilias, Zacarías, Luzzi, Álex Valle (Juvenil B), Aleix Garrido (Juvenil B), Víctor Barberá (Juvenil B), Toni Caravaca (Juvenil B) i Arnau Casas (Juvenil B).

Sergi Milà: “Disputar la Copa de Campions és un premi”

“Disputar la Copa de Campions és un premi després d’una lliga tan dura i tan exigent com la que hem tingut”, assegurava el tècnic Sergi Milà en la prèvia del duel. “El Llevant és un rival d’un nivell altíssim, estem aquí els millors vuit equips d’Espanya de la Divisió d’Honor i per tant, màxim respecte per aquesta competició i per aquest partit d’anada”, argumentava Milà.

“És una competició diferent i és una oportunitat per ells per gaudir-la i és la cirereta al pastís per acabar la temporada de la millor manera, després que no hagin pogut disputar durant l’any ni la Copa del Rei ni la Youth League pel Covid”, afegia el tècnic que, a més, va explicar com ha viscut el grup aquesta última setmana confinats: “Han arribat amb ganes, amb energies renovades, els nois estan a un nivell molt alt i la temporada d’aquest grup és un èxit per haver guanyat la Lliga”. 

Un dels capitans Jaume Jardí també va passar pels micròfons de Barça TV en la prèvia del duel: “Tenim ganes d’afrontar el partit i estem preparats i tot i ser un equip molt jove som un dels favorits i ho hem de demostrar”.

A les 18 hores, a la Ciudad Deportiva del Levante es viurà un duel d’alta exigència on els nois de Sergi Milà buscaran un bon resultat de cara la tornada el proper diumenge a l’Estadi Johan Cruyff. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut