Saragossa-Juvenil A: Empat a La Romareda que ho deixa tot obert (0-0)

Saragossa-Juvenil A: Empat a La Romareda que ho deixa tot obert (0-0)

Els de Sergi Milà firmen un bon partit però no poden obtenir els tres punts i la Lliga es decidirà a la darrera jornada

Empat del Juvenil A a La Romareda contra el Saragossa (0-0). Un partit amb oportunitats per als dos conjunts i en el qual als dos equips els ha faltat precisió en els darrers metres. Amb aquest empat el Juvenil A ha de guanyar o empatar contra el Cerdanyola en la darrera jornada i esperar una derrota de l’Espanyol contra el Nàstic. Un partit que han presenciat Garcia Pimienta, el secretari tècnic, Ramon Planes, el secretari tècnic del Barça B, Jordi Roura i el coordinador del futbol 11, Aureli Altimira. 

Bon inici culer 

El Juvenil A ha sortit al partit amb domini de les ocasions ofensives. I és que una centra de Miki no ha acabat amb el primer gol de Diego López per ben poc. El Saragossa s’ha esperat al darrera en aquests primers minuts i una bona acció d’Ángel ha acabat amb un xut d’Ilias des de la frontal que ha aturat Calavia sota pals. 

Balde ha firmat una gran acció de desequilibri per la banda esquerra que no ha arribat a Diego López per molt poc. El Saragossa ha firmat una acció ràpida a la mitja hora de joc que no ha acabat amb gol per poc. El marcador ja no s’ha mogut en una primera meitat amb domini blaugrana davant un Saragossa tancat al darrerre.

Ocasions sense gol

A la segona meitat Ilias ha tingut la primera aproximació de perill, amb un xut que ha sortit per sobre el travesser al minut 55. El Juvenil A ha seguit buscant el gol, però sense fortuna de cara a porteria. Zaca, amb un xut des de la frontal, no ha pogut avançar als de Sergi Milà. 

Ángel ha tingut dues aproximacions de perill, les dues darreres d’un Juvenil A que es queda amb 44 punts, empatats amb l’Espanyol al capdavant de la classificació. Per tant, la Lliga es decidirà a la darrera jornada. 

Fitxa del partit:

Saragossa, 0
Juvenil A, 0

Saragossa: Calavia, Juan Sebastián (Caicedo, min 79), Jay, Rubi, Ángel López, Vaquero, Cortés, Vallejo, Cuenca (Fabio, min 79), Marvin (Mata, min 54) i Luna (Nieto, min 69). 

Juvenil A: Jorge, Miki (Jardí, min 71), Almeida, Moussa, Balde, Rico (Txus Alba, min 85), Zaca (Alegre, min 71), Ilias, Diego (Luzzi, min 80), Gavi i Ángel (Brian, min 85).

Àrbitre: Usón Rosel. Ha amonestat amb targeta groga als culers Balde, Luzzi i Brian als locals Rubi i Nieto

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut