Immillorable estrena de Sergi Milà al capdavant del Juvenil A

Immillorable estrena de Sergi Milà al capdavant del Juvenil A

L’equip blaugrana es va imposar per 0-6 a l’Atlético Villacarlos i retalla tres punts en la classificació respecte l’Espanyol, que va perdre el seu partit davant el San Francisco a casa

Sergi Milà es va estrenar a la banqueta del Juvenil A de la millor manera possible. El conjunt blaugrana va golejar aquest dissabte passat l’Atlético Villacarlos, a domicili, per 0-6 exhibint un gran joc. Aquesta victòria sumada a l’ensopegada del Juvenil A de l’Espanyol fa que els blaugranes se situïn a tan sols tres punts, quan només queda una jornada per a la finalització de la primera fase. Una última jornada que enfrontarà el Juvenil A del FC Barcelona i el de l'Espanyol, encara per data a determinar, ja que estava previst per jugar-se aquest cap de setmana, però no es podrà jugar perquè encara hi ha pendents partits ajornats.

A més, els blaugranes tenen un partit menys, ja que encara han de disputar la jornada 13 davant el Penya Arrabal, aplaçada per un cas de Covid-19 al conjunt balear. D’aquesta manera, el Juvenil A del Barça depèn de si mateix per finalitzar primer en la classificació. Una remuntada, la del Juvenil A del FC Barcelona, espectacular. I és que al desembre els blaugranes se situaven a 9 punts de diferència del conjunt blanc-i-blau.

Cal recordar, que un cop finalitzada aquesta primera fase, els cinc primers del grup III de la Divisió d’Honor s’enfrontaran davant els cinc primers del grup IV, a una única volta. És a dir, que el sorteig decidirà on es juguen els partits. A més, cada equip arrossegarà en aquesta segona fase els punts i els gols a favor i en contra. Un cop finalitzats aquests cinc partits de la segona fase, el primer classificat en serà el campió de Lliga i es classificarà per a la Copa de Campions Juvenil. L’emoció està servida.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut