Sergi Milà, nou entrenador del Juvenil A

Sergi Milà, nou entrenador del Juvenil A

El fins ara tècnic del Cadet A es farà càrrec de l’equip substituint Franc Artiga

Sergi Milà serà el nou entrenador del Juvenil A del FC Barcelona després de substituir Franc Artiga, que ha rescindit el seu contracte amb el Club aquest dimecres per emprendre un nou repte professional. Franc Artiga posa punt i final a 11 anys d’èxits a les banquetes del Futbol Formatiu blaugrana.

El fins ara entrenador del Cadet A ascendeix fins al Juvenil A, dirigirà aquest dijous el seu primer entrenament i debutarà a la Lliga el proper dissabte, a les 12 hores, davant l’Atlético Villacarlos, a domicili. El Juvenil A està immers en la lluita per la primera plaça de la Lliga, a falta de dues jornades – més un partit ajornat pendent - per a la finalització de la primera fase. 

La designació de Sergi Milà com a tècnic del Juvenil A provoca que Marc Serra, fins ara tècnic del Cadet B es farà càrrec del Cadet A i Pol Planas, fins ara segon entrenador del Juvenil B agafarà les regnes del Cadet B. 

20 anys a les banquetes blaugranes

Sergi Milà arriba al Juvenil A del FC Barcelona després de 20 anys als diferents equips del Futbol Formatiu blaugrana. Les seves primeres cinc temporades van ser a la Barça Escola, i els següents 15 ha dirigit el Benjamí B i A, Aleví B i A, Infantil B i A, i el Cadet B i A. 15 anys en què Milà ha combinat la tasca de formador i, a la vegada, guanyador en totes les Lligues que ha disputat. Per les seves mans han passat jugadors com Álex Collado, Carles Aleñá, Óscar Mingueza, Oriol Busquets, Samper, Dani Olmo i Alejandro Balde, entre molts d’altres.

Milà es retrobarà al Juvenil A amb molts jugadors que va dirigir el curs passat al Cadet A, com ara Pablo Páez Gavira ‘Gavi’, Ángel Alarcón, Ilias Akhomach i Diego Almeida.

Molta sort, Sergi!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut