El Juvenil A coneixerà el rival de la Youth League aquest dimecres

El Juvenil A coneixerà el rival de la Youth League aquest dimecres

La UEFA sortejarà a les 12 hores els trenta-dosens de la competició europea juvenil que canvia el format a causa de la pandèmia per la Covid-19

La Youth League torna a escena. Ho farà aquest dimecres a Nyon, seu de la UEFA, on es realitzarà el sorteig dels trenta-dosens de final. La competició, a causa de la pandèmia per la Covid-19, ha modificat el seu format i es disputarà amb eliminatòries a partit únic i en la seu que determini el sorteig, a partir dels trenta-dosens de final que serà la ronda inicial. El juvenil A del FC Barcelona, campió de les edicions 2013/14 i 2017/18, coneixerà el seu rival en la primera ronda.

El format de la competició està dividit en dos grups. Per una banda, els 32 equips que van competir a la fase de grups de la Lliga de Campions i que participaran en la ruta de la Lliga de Campions i per l’altra, els 32 equips campions de la categoria juvenil nacional de les federacions amb millor rànquing, el qual el seu primer equip no va disputar la fase de grups de la Champions League i per tant, sí que ho farà en la ruta de campions nacionals.

Aquestes dues rutes es disputaran de manera separada en les dues primeres ronda. Trenta-dosens i setzens. A partir de vuitens, ja es podran barrejar les dues rutes en el sorteig.

De cara al sorteig que es realitzarà aquest dimecres a les 12 hores, la UEFA ha distribuït els 32 grups de la ruta de Lliga de Campions en quatre grups de vuit equips, mentre que ha fet el mateix per la ruta de Campions. El sorteig es podrà seguir en directe a la pàgina web oficial de la UEFA

D’aquesta manera, el Juvenil A del FC Barcelona ha estat introduït en el grup 4 i podrà emparellar-se amb els següents rivals: Borussia Mönchengladbach, Liverpool, Lazio, Olympique de Marsella, Lokomotiv de Moscou, Dinamo de Kíev, i Ferencváros. Les eliminatòries es disputaran els dies 2 i 3 de març.

Els altres tres grups de la ruta de la Lliga de Campions són els següents:

Grup 1: Bayern Munic, Sevilla, Manchester City, Inter de Milà, PSG, Shakhtar Donetsk, Porto i Olympiacos

Grup 2: Leipzig, Real Madrid, Manchester United, Atalanta, Ajax, Krasnodar, Istanbul Baaksehir i Bruges

Grup 3: Borussia Dortmund, At.Madrid, Chelsea, Juventus, Rennais, Zenit, Salzburg i Midtjyllan.

Els grups de la ruta de campions nacionals són els següents:

Grup 1: Celta, PAOK, APOEL, Zabrze, Viitorul, Olimpia Ljubljana, Gyori ETO FC, Apolonia

Grup 2: Colonia, Galatasaray, AZ Alkmaar, GNK Dinamo, Rangers, Hammarby, Rosenborg, Waterford

Grup 3: Angers, Benfica, Genk, Sparta Praga, Odense, Basilea, Crvena zvezda, MSK Zilina

Grup 4: Chertanovo, Dinamo Minsk, Kairat Almaty, Gabala, Maccabi Haifa, Ludogorets, Shkendija i Sheriff Tiraspol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut