Victòria de prestigi del Juvenil A i imparable inici del Juvenil B

Victòria de prestigi del Juvenil A i imparable inici del Juvenil B

El conjunt de Franc Artiga suma el primer triomf a domicili després de superar per 3-4 al Cornellà, mentre que l’equip dirigit per Óscar López és líder de la Lliga amb un ple de sis victòries

El Juvenil A va aconseguir aquest dissabte una victòria de prestigi davant el Cornellà a domicili (3-4). Tot i avançar-se els locals amb un gol al primer minut de joc, el Juvenil A va fer un partit molt seriós i va tenir el domini del joc en tot moment. La reacció, doncs, no va tardar en arribar i Jaume Jardí va igualar el marcador des del punt de penal. A la mitja hora de joc, Txus Alba va executar a la perfecció un llançament de falta directe a l’escaire per situar l’1-2. El Cornellà, però, va aconseguir fer el 2-2 abans del descans.

El pas pels vestidors, no va fer canviar la tònica del partit. El Juvenil A era el clar dominador del partit i qui portava la batuta del joc. Ángel Alarcón i Ilias desbordant per les bandes, mentre Gavi, Txus Alba i Álex Rico portaven el ritme del partit al mig del camp. Amb tot, una bona acció col·lectiva va acabar amb penal sobre Alarcón, després de desfer-se del seu defensor. No va fallar des dels onze metres i Alarcón va fer el seu primer gol de la temporada per tornar a posar per davant els culés. Els de Franc Artiga van buscar amb insistència un quart gol que donés la tranquil·litat i el van trobar després d’una passada exquisida d’Ilias Akhomach, que després de desfer-se del rival va enviar un pilota teledirigida per Alarcón, que amb un toc subtil va superar la sortida del porter del Cornellà. 2-4 i partit vist per sentència. En l’última acció del partit, Pablo va maquillar el resultat fent el 3-4 amb un xut des de fora de l’àrea.

La victòria permet al Juvenil A situar-se segon classificat amb 13 punts, a sis de l’Espanyol, que va empatar davant la Damm. El següent partit, el Juvenil A s’enfrontarà al Villacarlos a la Ciutat Esportiva (dissabte, 12 hores, Barça TV), mentre que l’Espanyol visitarà l’Europa abans del derbi del dimecres 23 de desembre.

Novè debutant del Juvenil B amb el Juvenil A

El partit va servir també per veure nous debuts amb el Juvenil A. Franc Artiga va fer debutar Pelayo i Jorge Alastuey del Juvenil B. Amb aquests dos debuts davant el Cornellà, Franc Artiga ja ha fet debutar 9 jugadors del Juvenil B aquesta temporada: Gallego, Marc Casadó, Jorge Alastuey, Pelayo, Víctor Barberá, Jordi Coca, Gerard González, Aleix Garrido i Fabián LuzziA més, el tècnic blaugrana també va fer debutar a Moussa Ndiaye, arribat aquest estiu procedent de l’Aspire Academy.

Imparable inici del Juvenil B

El conjunt dirigit per Óscar López segueix intractable aquesta temporada i suma sis victòries en els sis primers partits de Lliga. L’última, la d’aquest diumenge davant el Vilaseca a la Ciutat Esportiva. Els doblets d’Aleix Garrido i Juanda, i els gols de Jorge Alastuey i Josep Cerdà van situar un 6-0 inapel·lable al marcador. Així doncs, el Juvenil B lidera la classificació amb 18 punts i acabaran l’any la setmana vinent al camp de La Floresta (dissabte, 17 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut