Juvenil A-Damm: Retrobament amb la victòria (4-1)

Juvenil A-Damm: Retrobament amb la victòria (4-1)

Els blaugrana s’imposen a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i mantenen l’avantatge al capdavant de la classificació

El Barça no ha fallat davant l’exigent visita de la Damm. Els de Franc Artiga han sumat un nou triomf per seguir al capdamunt de la taula i refer-se de la derrota a Saragossa de diumenge passat. Diego i Antonio, amb un doblet cadascun, han segellat els tres punts.

Els blaugrana han arrencat amb força. Quan només feia 30 segons que la pilota rodava sobra la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, Diego ha situat el primer a l’electrònic. Una centrada de Zacarías l’ha rematada amb el cap el davanter blaugrana al fons de la xarxa. Aquest ritme inicial tan trepidant ha anat fent baixar de mica en mica les pulsacions.

La Damm s’ha presentat amb una proposta de joc atrevida, intentant sortir des de darrere amb tots els riscos que això comporta. Els de Luis García han buscat el gol a través de Riera i la velocitat de Peña per la banda dreta, però un Tenas molt segur i el treball de tota la defensa ho han impedit. El Juvenil A ha tingut més la possessió i ha recuperat diverses pilotes en zona calenta, prop de l’àrea. Balde, amb una jugada de potència per la banda, i Antonio, amb un xut rebutjat per Álex, han tingut les més clares dels locals.

Els canvis reactiven el Barça

El Juvenil A ha tingut la primera del segon temps als cinc de la represa, amb un xut ras de Diego ben blocat per Álex. La Damm, persistent, ha pogut empatar gràcies a un golàs d’Avilés. El jugador del conjunt cerveser ha engaltat una volea des de la frontal impossible per a Tenas. Franc Artiga ha decidit moure fitxa i els canvis han donat un fruit espectacular als blaugrana. Una combinació entre Jaume Jardí i Rosanas, que acabaven d’entrar, ha acabat amb la centrada rasa del lateral dret. Diego ha deixat passar l’esfèrica intel·ligentment i Antonio ha rematat a plaer per fer el 2-1.

La Damm no s’ha enfonsat, tot i la neutralització ràpida de l’empat per part del Barça. Han estat uns bons minuts dels cervesers, que han disposat de diverses ocasions per igualar el partit. Però les opcions visitants s’han esvaït en el 71. Una altra centrada de Rosanas ha acabat amb el tercer del Juvenil A: Antonio ha culminat el seu doblet amb una rematada de cap al segon pal. Amb el partit trencat i el cansament que feia efecte, el Barça ha certificat la victòria. Un error de la defensa de la Damm l’ha aprofitat Diego per fer el quart amb un xut creuat.

Els de Franc Artiga tenen tres punts més que l’Espanyol (63 a 60) i cinc més que el Saragossa, que juga aquesta tarda. El líder tornarà a la competició diumenge 15, en què visitarà el ST Casablanca a domicili.

FITXA DEL PARTIT

Juvenil A, 4
Damm, 1

Juvenil A: Tenas, Altimira (Rosanas, min 57), Igor, José (Sola, min 80), Balde, Rico, Zacarías (Xavier, min 78), Soldevila (Jaume Jardí, min 57), Diego, Nico, Antonio.
Damm: Álex, Cuadras, Nico, Iván, Marc (Alba, min 70), Carlos, Peña (Suaibo, min 72), Avilés, Aitor (Jose, min 59), Riera, César (Plade, min 81).
Gols: 1-0, Diego (min 1); 1-1, Avilés (min 57); 2-1, Antonio (min 58); 3-1, Antonio (min 71); 4-1, Diego (min 85).
Àrbitre: Víctor García Verdura. Ha amonestat amb targeta groga els blaugrana José i Xavier i els visitants Cuadras, Marc i Plade.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut