CD Ebro-Juvenil A: En ratxa (1-3)

El Barça fa els deures al camp de l’Ebro i agafa distància respecte al segon classificat

El Juvenil A és més líder. Els blaugrana no han fallat en la seva visita al camp de l’Ebro, un equip que arribava en forma: només una derrota en els sis partits disputats aquest 2020. Aquests tres punts, combinat amb la derrota del Saragossa en el derbi contra l’Osca, permet als blaugrana ampliar el coixí d’avantatge a cinc punts. Tot això just abans de visitar els aragonesos la propera jornada. Gerard, amb un doblet, i Zaca han estat els artífexs del triomf.

Els de Franc Artiga han jugat un bon partit, tenint el control i el domini de la possessió des de bon principi, però el mur defensiu de l’Ebro ha impedit que els blaugrana poguessin situar un marcador còmode ja a la primera meitat. El Juvenil A s’ha avançat als 10 minuts de joc. Antonio Jesús ha fet una bona jugada i ha assistit Gerard perquè col·loqués el 0-1 al Municipal d’Almozara.

En un camp molt petit, el Barça ha sabut adaptar-se a la situació i imposar el seu joc. L’equip de Franc Artiga ha buscat un segon gol que deixés encarrilat el duel abans del descans, però ni Nils ni Adri, amb dues ocasions en cinc minuts, han pogut marcar.

Gerard i Zaca sentencien

Davant el domini blaugrana, l’Ebro ha intentat aprofitar al màxim les accions a pilota aturada. Tot just als tres de la represa, una falta lateral l’ha rematat Cuenca al fons de la xarxa. El Juvenil del Barça ha tornat el cop tot seguit. La connexió Nils-Gerard ha acabat amb la segona diana del davanter blaugrana.

Els locals han provat d’incomodar el Juvenil A, que a punt ha estat de sentenciar. Un xut potent d’Adri des de la frontal l’ha pogut blocar el porter local Rubén i Igor ha fregat el gol en una rematada de cap a la sortida d’un córner. No ha estat fins al minut 74 quan el Barça ha pogut respirar tranquil gràcies a un golàs de Zaca. El jugador blaugrana havia entrat feia pocs minuts i ha enviat una rosca a l’escaire de la porteria local.

Després de l’onzena victòria seguida a la Lliga, l’equip de Franc Artiga és líder amb 60 punts, cinc més que el Saragossa, a qui podria deixar a vuit, si el guanya a domicili el proper cap de setmana.

FITXA DEL PARTIT

CD Ebro, 1
Juvenil A, 3

CD Ebro: Cebollada, Cuenca, Aaron (Vidal, min 75), Cirac, Danda, Marcos, Aisa, Nieto, Mario Caicedo (Paul, min 60), Xeu (Jorge Sainz, min 66), Samper (Manu, min 46).
Juvenil A: Tenas, Adri, Xavi, Igor, Mika, Rico (José, min 75), Nils (Zaca, min 66), Ilaix, Gerard (Solde, min 86), Nico (Balde, min 81), Antonio Jesús.
Gols: 0-1, Gerard (min 10); 1-1, Cuenca (min 48); 1-2, Gerard (min 52); 1-3, Zaca (min 74).
Àrbitre: Rafael Bueno. Ha amonestat amb targeta groga els locals Marcos, Xeu i Manu i el blaugrana Tenas.