CD San Francisco-Juvenil A: Liderat ferm (0-4)

El Barça s’imposa a domicili malgrat jugar amb un home menys durant gairebé tota la segona part

El Juvenil A segueix en forma. Els de Franc Artiga no han deixat que el liderat del Saragossa, que ha empatat contra el Nàstic, durés gaires hores. Victòria a camp del CD San Francisco balear en un matx que s’ha decidit a la primera meitat, en què els blaugrana han fet tres gols. Diego López per partida doble, Nils Mortimer i Àlex Rico han firmat les dianes culers.

Els blaugrana han saltat a la gespa sabent que el Saragossa havia sumat un punt i que, per tant, una victòria eixamplaria el coixí respecte als aragonesos. L’equip de Franc Artiga s’ha trobat amb un camp petit, diferent al que estan acostumats a jugar quan actuen com a locals. El San Francisco, onzè classificat, ha plantejat un partit defensiu.

Tot i així, el Juvenil A ha pogut trobar forats on fer mal i Diego López ha inaugurat el marcador en el minut 20 de joc. El resultat favorable ha ajudat els culers, que al tram final del primer temps han sentenciat en dues jugades pràcticament seguides. Nils Mortimer ha situat el 0-2 en el minut 40 i ja sobre la botzina Diego López ha firmat el seu doblet que ha deixat el matx encarrilat al descans.

El Barça es queda amb 10 jugadors i resisteix

La segona meitat ha començat moguda sobre la gespa de Son Bibiloni. Tot just s’havien jugat set minuts que Xavier Mbuyamba ha vist la targeta vermella directa en frenar el local Makate quan ja encarava la porteria de Tenas. Això ha fet que el Barça hagi lluitat contra dos rivals: l’equip contrari i la inferioritat numèrica. El San Francisco s’ha esperonat amb aquest avantatge però, malgrat jugar amb un home menys, els blaugrana han sabut defensar el resultat i no han patit en cap moment. Fins i tot Àlex Rico ha acabat fent el quart i definitiu ja en el minut 90 de joc.

Amb aquest triomf, el Juvenil A segueix líder, ara amb dos punts més que el Saragossa. Els de Franc Artiga rebran l’Osca a casa en la propera jornada de Lliga.

FITXA DEL PARTIT

CD San Francisco, 0
Barça, 4

CD San Francisco: León, Sergio B., Albert (Pere, min 79), Nacho, Liam, Tomeu, Ginard (Sebas, min 79), Corbacho (Sastre, min 68), Makate (Juanma, min 79), Mario, Moisés.
Barça: Tenas, Adrià, Xavier, Igor, Jose, Àlex Rico, Jaume Jardí (Brian, min 81), Soldevila (Joan, min 75), Diego López, Nils (Sola, min 54), Zacarías (Nico, min 66).
Gols: 0-1, Diego López (min 20); 0-2, Nils Mortimer (min 40); 0-3, Diego López (min 45); 0-4, Àlex Rico (min 90).
Àrbitre: Adán Rivas. Ha amonestat amb targeta groga el local Sergio i amb targeta vermella el blaugrana Xavier Mbuyamba.