Juvenil A – Gimnàstic Tarragona: El líder continua la ratxa (1-0)

Un gol de Gerard a la primera meitat ha donat els tres punts als culers per mantenir-se al capdamunt de la classificació

Victòria molt treballada i de mèrit tot i les nombroses baixes del Juvenil A, de jugadors convocats per al Barça B, davant el Gimnàstic Tarragona (1-0). Els culers han guanyat gràcies a un gol de Gerard a la primera part i sumen així la vuitena victòria consecutiva a la Lliga, triomf que els permet seguir líders a la classificació una jornada més.

El matx ha començat amb els culers dominant amb autoritat la possessió de la pilota, fent-se amb el control del ritme del partit des de l’inici i amb les primeres arribades cap a la porteria rival. I el gol no ha trigat a arribar: bona canonada de Gerard amb l’esquerra des de dins l’àrea i la pilota ha entrat ajustada al pal per avançar els barcelonistes (1-0, minut 16). Amb el gol, els culers han seguit dominant i han tingut opcions d’anotar el segon, però també Ramón ha estat molt segur sota els pals per esvair les opcions del conjunt tarragoní i mantenir el marcador fins al descans.

Ja a la segona meitat, els culers han sabut mantenir l’avantatge i han estat molt sòlids defensivament, sense gairebé concedir opcions al conjunt visitant. A més, els de Franc Artiga han tingut opcions d’ampliar el marcador durant la segona meitat, però sense fortuna en la definició. Finalment, victòria molt treballada dels barcelonistes per seguir la bona dinàmica de victòries i mantenir-se al capdamunt de la classificació.

Juvenil A, 1
Gimnàstic Tarragona, 0

Juvenil A: Ramón, Alegre (Rico, min 46), Xavier, Igor, Balde, Álvaro, Zacarías (Diego, min 77), Altimira, Gerard, Soldevilla (Gallego, min 82) i Brian (Sola, min 67).

Gimnàstic Tarragona: Guillem, Quirós (Roger, min 79), Caliz, Víctor, Boaz, Joan Nin, Zaka, Montalvo (Robledo, min 67), Oscar, Alvarez i Caño (Querol, min 69).

Gol: 1-0, Gerard (min 16).

Àrbitre: Carballo Vázquez. Ha amonestat amb targeta groga el blaugrana Gerard i els visitants Joan Nin i Oscar.