Lleida – Juvenil A: Victòria contundent per assegurar el liderat (0-3)

Lleida – Juvenil A: Victòria contundent per assegurar el liderat (0-3)

Un Barça molt superior s’ha imposat amb comoditat davant els de la Terra Ferma i s’endú els 3 punts per seguir per davant del Saragossa

Victòria contundent del Juvenil A en la seva visita a Lleida (0-3). Els blaugranes s’han imposat amb comoditat i asseguren així el liderat per davant del Saragossa. Els de Franc Artiga s’enfrontaven a un rival que ocupa la penúltima posició de la classificació, i han dominat el partit en tot moment. Peque, Soldevila i Altimira han estat els golejadors culers, mentre que Antonio Jesús ha vist com el seu xut de penal topava amb el travesser.

El Juvenil A ha començat millor plantat sobre el terreny de joc. Després d’un servei de córner, Jaume Jardí ha fet una passada a tocar de la línia de fons, que no ha trobat rematador. Instants després, els de Franc Artiga s’han avançat, no sense suspens. Peque ha rematat des de l’interior de l’àrea petita. El porter lleidatà ha estat a punt d’evitar el gol sobre la línia de fons, però la pilota ha entrat completament per ben poc, per la qual cosa el gol del 9 blaugrana ha pujat al marcador (1-0, min 7). La intensitat culer no ha cessat i ha trobat, de nou, el premi. Després d’un parell d’intervencions meritòries del porter local, Soldevila ha afusellat des de l’interior de l’àrea, enviant la pilota al travesser abans d’acariciar la xarxa (0-2, min 16). Els de Franc Artiga han anat adormint el partit per fer-se amb el control, amb ocasions que no han suposat un excessiu perill.

Sense oposició

Tot just començar la segona meitat, Ramon ha estat molt atent i ha desviat una pilota bombada que s’ha anat enverinant i que podria haver retallat les distàncies. Nils ha estat murri, però ha aconseguit un gol olímpic per ben poc, davant un atent porter lleidatà. En l’acció posterior, el Juvenil A ha deixat el partit pràcticament sentenciat. Altimira ha rematat a plaer de voleia el servei de cantonada per fer el tercer (0-3, min 51). A deu minuts per al final, Figo ha comès un penal que Antonio Jesús s’ha encarregat de picar. El 10 blaugrana ha enviat la canonada al travesser, per la qual cosa no ha pogut ampliar l’avantatge per als de Franc Artiga. Qui sí que ha vist porteria ha estat Jaume Jardí, que ha culminat una jugada d’estratègia, però ha vist com el col·legiat l’ha anul·lat per fora de joc.

En la propera jornada de la Divisió d’Honor, el Juvenil A rebrà el Nàstic de Tarragona, conjunt mitjà de la taula, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Fitxa del partit

Lleida, 0
Juvenil A, 3

Lleida: Lluc, Berni (Pol, min 70), Cosí, Iker, Farré (Albert, min 70), Figo, Cata (Ian), Deivin, Valls, Febas i Relu (Zaka, min 46).
Juvenil A: Ramon, Altimira, Igor (Gallego, min 77), Jose, Balde (Sola, min 74), Rico, Jaume, Soldevila (Álvaro Sanz, min 65), Peque (Zaca, min 59), Antonio Jesús i Nils.
Gols: 0-1, Peque (min 8); 0-2, Soldevila (min 17); 0-3, Altimira (min 51).
Àrbitre: José Subirats Matamoros. Ha amonestat amb targeta groga el local Figo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut