Girona – Juvenil A: Gran victòria per començar l’any (0-5)

Els culers han golejat els gironins, amb doblets d’Ilaix i Nils i un gol de Gerard, en una gran primera meitat de l’equip blaugrana

Gran inici d’any del Juvenil A blaugrana. Els de Franc Artiga han guanyat amb autoritat el Girona (0-5) en el primer partit del 2020, seguint així amb la bona dinàmica amb què va acabar el 2019. Un doblet d’Ilaix i un gol de Gerard han deixat pràcticament decidit el partit al descans, després d’una gran primera part dels barcelonistes, i un doblet de Nils a la segona ha acabat de sentenciar el duel.

Domini des de l’inici

El duel ha començat de manera trepidant i de la millor manera per als de Fran Artiga: als dos minuts de joc, Ilaix ha avançat el Barça amb una bona rematada a la mitja volta dins l’àrea (0-1, minut 2). El mateix Ilaix ha estat l’encarregat de duplicar l’avantatge 20 minuts després, rematant de primeres una centrada des de l’esquerra (0-2, minut 23).

El domini visitant ha seguit vigent durant tota la primera meitat, i, finalment, ha acabat arribant el tercer. Centrada de Nils des de l’esquerra que el porter local no ha pogut refusar i Gerard, a boca de canó, ha marcat amb el pit el tercer (0-3, minut 30), resultat amb el qual s’arribaria al descans.

Ja a la segona meitat, el Barça no ha afluixat i Nils, des del punt de penal després d’una pena màxima forçada per Ilaix, ha anotat el quart (0-4, minut 64), sentenciant totalment el partit. Finalment, de nou Nils ha culminat la golejada amb el 0-5 definitiu (minut 88). Així doncs, gran inici d’any dels culers, que continuen guanyant i golejant a la Lliga, i és el tercer partit consecutiu en el qual anoten cinc gols.

Girona, 0
Juvenil A, 5

Girona: Joel, Callis, Arnau, Manel, Ignasi, Nil (Mate, min 65), Ilías, Jandro (Unai, min 79), Turmo (Castro, min 61), Pau Víctor, Valverde (Suliman, min 57).
Juvenil A: Tenas, Rosanas (Altimira, min 79), Xavi, José (Balde, min 46), Mika, Álvaro, Jardí, Ilaix (Soldevilla, min 68), Peque (Zacarias, min 81), Antonio i Nils.
Gols: 0-1, Ilaix (min 2); 0-2, Ilaix (min 24); 0-3, Peque (min 30); 0-4, Nils (min 63, de penal); 0-5, Nils (min 88).
Àrbitre: Carrero Romera.