Mallorca – Juvenil A: Victòria de prestigi (0-3)

Golejada solvent dels de Franc Artiga a domicili en un dels camps més exigents de la categoria

El Juvenil A blaugrana s’ha reivindicat a Mallorca. Els de Franc Artiga encadenen així el segon triomf consecutiu a la Lliga. Una victòria solvent i de prestigi en un dels feus més complicats d’expugnar de la categoria. Sumats els tres punts, el conjunt culer segueix en la tercera posició, empatat a punts amb l’Espanyol.

El conjunt comandat per Franc Artiga ha començat a posar els fonaments del triomf a les Illes ben d’hora. Quan encara no s’havia disputat el primer quart d’hora de partit, els blaugranes han obert el marcador. Konrad ha estat l’encarregat d’avançar el Barça (1-0, min 14) i encarrilar així la victòria culer, amb l’únic gol del primer acte.

Encara millor ha estat l’inici de la segona meitat. Pocs minuts després de tornar dels vestidors, Xavier ha anotat el segon gol blaugrana (0-2, min 49), per distanciar-se i donar tranquil·litat als de Franc Artiga. Per posar la cirereta, i encara amb una bona estona de joc per disputar, Jaume Jardí ha arrodonit el triomf fent la tercera i definitiva diana culer (0-3, min 70). El Juvenil A es veurà les cares amb el Jàbac i Terrassa en la propera jornada de la Divisió d’Honor.

Mallorca, 0

Juvenil A, 3

Mallorca: Bernat, Carlos, Bravo, Óscar, Ismael, Florit (Fede, min 63), Albín, Alorda (Miguel, min 70), Zamorano (Hermelo, min 79), Elías (Omar, min 70) i Markuss.

Juvenil A: Tenas, Adrià (Rosanes, min 87), Xavier, José Martínez, Sola (Josep Jaume, min 83), Álvaro Sanz (Soldevila, min 79), Nils (Jaume Jardí, min 58), Ilaix, Gerard, Nico i Konrad.

Gols: 0-1, Konrad (min 14); 0-2, Xavier (min 49); 0-3, Jaume Jardí (min 70).

Àrbitre: Álvaro Varón Aceitón. Ha amonestat amb targeta groga els blaugranes Xavier i Ilaix, i els locals Florit i Elias.