Juvenil A-Borussia Dortmund: Adéu a la Youth League (1-2)

Els de Franc Artiga no poden superar al conjunt alemany i queden sense opcions de classificació quan resta una jornada per disputar-se

El Juvenil A no ha pogut superar el Borussia Dortmund (1-2) en la jornada 5 de la fase de grups de la Youth League. D’aquesta manera, els de Franc Artiga s’acomiaden de la competició quan encara tenen un partit de la fase de grups per disputar. Un gol de Gerard al quart d’hora de joc ha avançat als culers, però el Borussia Dortmund ha empatat abans del descans i a la segona meitat ha capgirat el resultat tot i les ocasions i esforç blaugrana.

El Juvenil A colpeja primer

Els nois de Franc Artiga, conscients de la importància del matx, han saltat a la gespa molt intensos i han protagonitzat les primeres arribades de perill. Konrad ha estat el primer, però Nils l’ha seguit poc després amb una rematada de cap que ha sortit fregant el pal. El bon inici de matx ha trobat la seva recompensa en el minut 16. Gerard ha avançat el Juvenil A després d’una bona jugada de Nico. El mateix Gerard hauria pogut situar el 2-0, però finalment el blaugrana no ha pogut marcar.

El Borussia Dortmund capgira el resultat

Per la seva banda, el Borussia Dortmund s’ha mostrat molt efectiu. I és que en un de les primeres arribades amb perill ofensiu ha marcat. Reyna situava l’empat en el minut 25. La bona primera meitat dels culers ha continuat i Gerard ha provocat un penal. Ilaix ha xutat la pena màxima, però el porter Unbehaun ha aturat el llançament. Tot i les arribades del Juvenil A el duel ha marxat 1-1 al descans.

A la segona meitat el matx ha transcorregut sense cap acció destacada en els primers 20 minuts. Fins que ha arribat el gol del conjunt alemany. Raschi ha situat l’1-2 al minut 65. A partir d’aquí, el Juvenil A ho ha seguit intentant amb ocasions de Konrad, de falta, i Ilaix en una acció però els culers han topat amb la defensa del Borussia Dortmund. Amb aquest resultat el Juvenil A queda eliminat de la Youth League.

Juvenil A, 1
Borussia Dortmund, 2

Juvenil A: Tenas, Rosanas (Altimira, min 61), Xavier, Mika, Balde, Antonio Jesús (Barry, min 71), Nils, Ilaix, Gerard (Soldevila, min 89), Nico (Jose Martínez, min 87) i Konrad.

Borussia Dortmund: Unbehaun, Terzi, Ferjani, Schell, Göckan, Khadra (Wengerowski, min 88), Pherai (Schlüsselburg, min 88), Raschl, Reyna, Bakir (Knauff, min 71) i Moukoko (Hetemi, min 79).

Gols: 1-0, Gerard (min 16); 1-1, Reyna (min 25); 1-2, Raschi (min 65).

Àrbitre: Aleksandrs Anufrijevs. Ha amonestat al blaugrana Rosanas i al visitant Schell i Khadra amb targeta groga.