Juvenil A - Slavia de Praga: Cruel desenllaç (2-3)

Un gol al minut 87 dóna els tres punts als txecs en un matx on els culers havien aconseguit empatat tot i jugar més de mitja hora amb inferioritat numèrica

La fortuna no ha acompanyat el Juvenil A al Johan Cruyff. El conjunt blaugrana ha perdut davant l'Slavia de Praga per 2-3 en la 4a jornada de la fase de grups de la UEFA Youth League amb un gol al minut 87, i després d'aconseguir empatar tot i jugar amb un jugador menys des del minut 57.

El matx ha començat amb el Barça intentant dominar la possessió i el joc sobre la gespa, amb primeres aproximacions que feien presagiar el gol blaugrana. I així ha estat: Gran acció individual de Balde des de l'esquerra, que assisteix per Konrad i l'extrem anota amb molta qualitat per damunt del porter visitant (1-0, minut 16). La reacció txeca ha estat immediata, però Tenas ha salvat una rematada de cap de Zeronik. Tot i així, les ocasions locals han seguit arribant, i Balde -un dels més actius del primer temps- a punt ha estat d'anotar el segon en una bona combinació amb Nils.

Reacció txeca

L'Slavia, però, no ha deixat de buscar l'empat i finalment l'ha trobat just abans del descans. Penal per mans de Rosanas dins l'àrea i Červ, des dels 11 metres, no ha fallat davant Tenas per igualar el duel (1-1, minut 42), resultat amb el qual s'arribaria al descans. El segon període, però, no ha començat de la millor manera. Els txecs s'han avançat amb un gol de Kosek després d'una sèrie de rebots dins l'àrea (1-2, minut 55) i dos minuts després, Álvaro Sanz ha estat expulsat per doble groga (minut 57).

Final d'infart

Tot i jugar en inferioritat numèrica, els culers ho seguien intentant amb arribades clares a la porteria visitant: primer Larry amb un xut llunyà que ha marxat fregant el travesser i poc després Nils ha enviat una rematada al travesser. La insistència blaugrana, però, ha acabat obtenint el seu premi i Nils, amb una forta canonada dins l'àrea, ha aconseguit empatar el matx a falta de cinc minuts pel final (2-2, minut 85). Tot i així, només dos minuts després, ha arribat un nou gerro d'aigua freda: falta lateral per l'Slavia i gol de Toula rematant de cap (2-3, minut 87). Una nova adversitat que ha estat ja impossible per als de Franc Artiga. Finalment, derrota per 2-3 i els barcelonistes que hauran de vèncer els dos partits restants de la fase de grups per poder tenir opcions de passar a la següent ronda.

Juvenil A, 2
Slavia de Praga, 3

Juvenil A: Arnau Tenas, Rosanas (Adrià Altimira, min. 46), Igor, Mika, Balde (Rico, min. 73), Álvaro Sanz, Antonio Jesús (Barry, min. 73), Nico (Soldevilla, min. 83), Jaume Jardí (Peque, min. 83), Konrad i Nils Mortimer.
Slavia de Praga: Markovič, Vincour, Bárta (Hošek, min. 63), Štětka, Zeronik (Estevam, min. 30), Kosek, Zinhasovič, Toula, Douděra (Vít, min. 90+3), Křišťan i Červ.
Gols: 1-0, Konrad (min. 16); 1-1, Červ (min. 42, penal); 1-2, Kosek (min. 55); 2-2, Nils (min. 85); 2-3, Toula (min. 87).
Àrbitre: Nathan Verboomen, ha amonestat a Mika i Arnau Tenas per part local i a Štětka i Douděra pels visitants, i a més, ha expulsat a Álvaro Sanz amb doble groga.
Assistència: 767 espectadors al Johan Cruyff