Juvenil A – Saragossa: Victòria de prestigi contra el líder (3-1)

Juvenil A – Saragossa: Victòria de prestigi contra el líder (3-1)

El doblet d'Antonio Jesús i el gol de Jaume Jardí situen els blaugranes segons a la classificació

Partidàs a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El duel entre dos dels millors equips juvenils del panorama nacional s'ha decantat a favor dels blaugranes. Antonio Jesús, amb un doblet, i Jaume Jardí, amb un gol, han certificat el triomf del Barça contra el Saragossa (3-1). D'aquesta manera, els de Franc Artiga se situen segons amb 23 punts, superant l'Espanyol, i a només un del conjunt aragonès, que es manté líder, tot i la derrota.

Tot i l’avís inicial del Saragossa, amb un xut travesser en els primers compassos del partit, el Barça ha estat el clar dominador del duel. De fet, el primer gol ha arribat molt ràpidament. Jaume Jardí ha fet una assistència a Antonio Jesús, el qual, a l’interior de l’àrea i amb un xut creuat amb l’exterior, ha batut Guillermo per situar l’1-0. Pocs minuts després, Nils ha provocat un penal i ell mateix ha estat l’encarregat de llançar la pena màxima, però Guillermo ha endevinat les seves intencions i ha evitat el segon gol amb una gran aturada.

Antonio Jesús i Jaume Jardí marquen la sentència

La dupla Jaume Jardí i Antonio Jesús ha estat decisiva, també, en el segon gol. Jardí ha rebut d'Antonio, que li ha retornat l'esfèrica perquè pogués anotar el seu doblet particular. Deu minuts més tard, Jardí, autor de dues assistències, ha estat l'encarregat d'anotar el 0-3. Una fantàstica jugada de Konrad per la banda esquerra ha acabat refusada pel porter visitant i el 7 del Barça ha caçat el refús per enviar la pilota al fons de la xarxa. El Saragossa, però, ha tingut temps de reduir distàncies en el marcador amb un gol de Fabio, que ha rematat de cap una falta lateral per situar l'1-3 definitiu. Amb tot, els blaugranes visitaran el camp de la Damm el diumenge 10 (12 hores), en la desena jornada del grup 3 de la Divisió d'Honor Juvenil.

Fitxa del partit

Juvenil A, 3
Saragossa, 1
 

Juvenil A: Arnau Tenas, Rosanas (Altimira, min 65), Igor (Alejandro Balde, min 80), Xavier, Mika, Álvaro Sanz, Jaume Jardí, Antonio Jesús, Nils (Peque, min 70), Nico (Àlex Rico, min 77) i Konrad.

Saragossa: Guillermo, Juan, Jaime, Cristian, Ángel, Francho, Miguel, Vera (Luis, min 56), Azón (Fabio, min 75), Vela (Jay, min 65) i Marc Esteban (Marvin, min 75).
 
Gols: 1-0, Antonio Jesús (min 7); 2-0, Antonio Jesús (min 68); 3-0, Jaume Jardí (min 78); 3-1, Fabio (min 80).

Àrbitre: David López ha amonestat amb targeta groga el blaugrana Nico i els visitants Luis i Cristian.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut