Osca - Juvenil A: Només els falta el gol (0-0)

Els blaugranes sumen el segon empat a la Lliga i es mantenen sense conèixer la derrota

El Juvenil A ha empatat 0-0 en la seva visita a l'Osca en la setena jornada del Grup 3 de la Divisió d'Honor Juvenil. D'aquesta manera, els blaugranes trenquen una ratxa de cinc victòries consecutives, però encara no han sumat cap derrota en aquest inici de Lliga. Els de Franc Artiga sumen 17 punts i són segons a la classificació a quatre punts del líder, el Saragossa.

Els blaugranes han dominat el partit des del primer minut fins a l'últim. Durant la primera part han tingut dificultats per crear ocasions a la porteria rival, defensada per Ivan. En la segona, però, el Barça ha fet tot el possible per obrir el marcador al camp San Jorge. Nils Jaume Jardí han tingut el gol a les seves botes, però la pilota no ha volgut entrar. Qui sí que ha aconseguit marcar ha estat Mika, però l'àrbitre ha acabat anul·lant el gol. Amb tot, el Juvenil A disputa aquest dimecres el tercer partit de la fase de grups de la UEFA Youth League contra l'Slavia de Praga (14.00 hores), on tindrà l'oportunitat de sumar els tres primers punts de la competició després de perdre contra el Borussia Dortmund (2-1) i contra l'Inter de Milà (0-3).

Fitxa del partit

Osca, 0
Juvenil A, 0

Osca: Ivan, Cofrades, Raúl, Pérez, Pablo, Almerge, Mario (Makan, min 62), Álvaro (Raul, min 81), Kevin, Joaquim (Álex, min 89) i Rico (Plo, min 75).

Juvenil A: Ramon, Adrià, Mbuyamba, Mika, Antonio Sola (Rosanas, min 75), Álex Rico, Jaume Jardí, Antonio Jesús (Barry, min 67), Gerard (Konrad de la Fuente, min 57), Nico i Nils (Soldevila, min 67).

Àrbitre: Alonso Deena Golf. Ha amonestat els locals Rico, Joaquim i Kevin, i el blaugrana Nico.