Atlètic Villacarlos - Juvenil A: Triomf meritori per recuperar sensacions (0-3)

Els gols de Jaume Jardí, Gerard i Arnau Solà donen als blaugranes el segon triomf consecutiu a la Lliga

El Juvenil A ha sumat la segona victòria de la Lliga després de vèncer per 0-1 a l’Atlètic Villacarlos gràcies als gols de Jaume Jardí, 'Peque' i Arnau Solà. D’aquesta manera, sumen set punts a la competició domèstica, amb l’1-1 contra el Cornellà en l’estrena i la victòria per 1-0 contra el Girona en el primer partit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Inici igualat

Els blaugranes, conscients de la importància de retrobar-se amb la victòria després de caure per 2-1 contra el Borussia Dortmund en l’estrena a la UEFA Youth League, han sortit des de l’inici a guanyar el partit. Tot i el domini de possessió blaugrana, la solidesa defensiva del conjunt balear ha evitat que el Barça pogués crear ocasions de perill. A les acaballes del primer temps, però, Álvaro Sanz ha tingut l’ocasió més clara enviant la pilota al travesser amb un xut molt llunyà.

La pressió, clau per marcar els tres gols

Els tres gols del partit han arribat a la segona part; tots fruit de la pressió sobre el rival i la recuperació de l’esfèrica. Amb una recuperació a camp propi han arribat els dos primers gols. Jaume Jardí ha vist porta després que Soldevila li fes l’assistència amb una passada filtrada i Gerard, després d’una espectacular acció individual, ha anotat el 2-0. Just després, Arnau Solà ha anotat el definitiu 0-3 amb un xut des de la frontal aprofitant una errada en la sortida de pilota del conjunt local.

Fitxa del partit

Atlètic Villacarlos, 0
Juvenil A, 3

Atlètic Villacarlos: Alejandro, Pere Pons, Stefi, Jaume, Xavi, Dani Vidal (Sebas, min 45), Newport (Agustí, min 62), Adri (Marc Sintes, min 56), Llorente, Lluís i Álex

Juvenil A: Arnau Tenas, Adrià, Igor, José Martínez, Mika, Álvaro Sanz (Antonio Jesús, min 85), Nils, Álex Rico, Soldevila (Peque, min 75), Nico (Arnau Solà, min 80) i Ilaix Moriba (Jaume Jardí, min 45).

Gols: 0-1, Jaume Jardí (min 53): 0-2; 'Peque' (min 84); 0-3 Arnau Solà (min 88).

Àrbitre: Cubas Torras ha amonestat al blaugrana Álvaro Sanz i als locals Pere Pons, Stefi i Jaume.