Juvenil A – Girona: Triomf treballat en un duel obert (1-0)

Els de Víctor Valdés sumen els tres punts en un duel dominat pels blaugranes, però amb ocasions gironines en el tram final

Bona victòria del Juvenil A. Els de Víctor Valdés s’han imposat per la mínima davant el Girona (1-0) amb una diana de Nico a la mitja hora de joc. El domini ha estat blaugrana en bona part del partit, però el Girona ha tingut dues clares ocasions per empatar l’enfrontament en els darrers minuts. Les aturades d’Arnau Tenas ho han impedit en un duel en què Alex Balde ha debutat amb el Juvenil A.

El duel ha començat amb el domini de la possessió per al Juvenil A, que buscava apropar-se a la porteria visitant. Amb el pas dels minuts els blaugranes es trobaven cada vegada més a prop de la porteria. Amb paciència, els de Víctor Valdés han tingut la primera gran oportunitat en una centrada de Nils Mortimer que no ha rematat Nico per ben poc.

A la mitja hora de joc el Juvenil A ha aconseguit l’1-0. Una combinació entre Nico i Antonio Jesús ha acabat amb un bon gol del primer amb un xut des de la frontal de l’àrea. A partir del gol culer el partit s’ha mantingut igual, amb el domini barcelonista i sense ocasions destacades per al Girona.

Domini total culer

En els primers compassos de la segona meitat Konrad ha estat a punt de situar el 2-0 amb un xut que ha sortit fregant el pal de la porteria gironina. Amb paciència, el Juvenil A ha seguit buscant el segon gol del matx, dominant la possessió i les ocasions. Enmig del domini blaugrana Nils ha enviat un fort xut que ha estat a punt d’ampliar diferències en el marcador, però el porter gironí ho ha evitat.

Arnau Tenas salva l’empat

En els darrer quart d’hora el Girona ha disposat de dues grans oportunitats per situar l’empat, però Arnau Tenas ho ha evitat sota els pals amb dues grans aturades. El Juvenil A, però, no ha renunciat a l’atac i Konrad ha tingut una gran ocasió per situar el 2-0, però el seu xut ha sortit desviat. Finalment, tot i les oportunitats dels dos conjunts, el marcador ja no s’ha mogut i el Juvenil A ha sumat els tres punts.

Juvenil A, 1
Girona, 0

Juvenil A: Arnau Tenas, Adrià (Rosanas, min 45), Mika, Igor (Arnau Solà, min 60), Balde (Antonio Sola, min 80), Álvaro Sanz, Nils, Antonio Jesús, Peke (Soldevila, min 45), Nico i Konrad.

Girona: Joel Ruiz, Joel Luna, Aitor (Marc Granero, min 50), Manel, Ignasi, Unai, Ilias, Jandro (Pau Victor, min 73), Castro (Turmo, min 55), Mate i Valverde (Suliman, min 68).

Gols: 1-0, Nico (min 30).

Àrbitre: Pol Godia. Ha amonestat amb targeta groga el blaugrana Antonio Jesús i el visitant Jandro.