Els Juvenils comencen la pretemporada

Els Juvenils comencen la pretemporada

El Juvenil A de Víctor Valdés i el Juvenil B de Franc Artiga s’han posat aquest dilluns en marxa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i aquest dimarts comencen la seva estada de pretemporada a la Vall d’en Bas

Matí intens aquest dilluns a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El Juvenil A de Víctor Valdés i el Juvenil B de Franc Artiga han començat la pretemporada. Els jugadors del Juvenil A han passat les pertinents proves mèdiques i aquesta tarda faran el seu primer entrenament a les ordres de Víctor Valdés. Els nous jugadors del Juvenil B també han passat les pertinents revisions mèdiques, mentre els seus companys ja han treballat al Camp 4 amb el seu entrenador Franc Artiga.

El cos tècnic del Juvenil A de Víctor Valdés està format per Quim Ramon, exsegon entrenador de l’Infantil A, i Alberto Encinas com a primer i segon assistent, respectivament, i Andrés Martín i José Bermúdez com a preparador físic i entrenador de porters, respectivament. Els jugadors que formen, de moment, el Juvenil A són els porters Arnau Tenas, Pol Tristán i Ramon Vilà; els defenses Adrià Altimira, Josep Jaume, Mika Mármol, José Martínez, Sergi Rosanas, Igor Gomes i Antonio Sola; els migcampistes Antonio Jesús, Nico González, Álex Rico, Ilaix Moriba, Álvaro Sanz, Álex Sala i Oriol Soldevila i els davanters Konrad de la Fuente, Ansu Fati, Jaume Jardí, Nils Mortimer i Louie Barry. Les dues noves incorporacions són Igor Gomes (Coimbra) i Louie Barry (West Bromwich Albion). Ilaix i Ansu fan la pretemporada amb el Barça B i el defensa Mika Mármol està concentrat amb la selecció espanyola sub-20.

El Juvenil A marxa aquest dimarts cap a la Vall d’en Bas per fer l’estada de pretemporada fins al dia 3 d’agost. El primer partit amistós el jugaran el divendres 2 d’agost contra el Bosc de Tosca (19.30 hores). L’equip marxarà el dia 4 d’agost cap a Rússia per jugar dos amistosos contra el Zenit. Aquest no serà el darrer viatge del Juvenil A d’aquesta pretemporada. Del 15 al 18 d’agost disputarà l’Otten Cup, a Eindhoven, i del 22 al 25 d’agost el Torneig de Portugalete. El 27 d’agost disputaran el partit d’inauguració del nou Estadi Johan Cruyff contra l’Ajax.

Inici de la pretemporada del Juvenil B

El Juvenil B, per la seva part, també ha començat avui la pretemporada a les ordres del seu tècnic Franc Artiga, que aquesta temporada 2019/2020 tindrà Òscar López i Marcel Sans com a primer i segon assistent, respectivament, i Xavier Franquesa i Ricard Segarra com a preparador físic i entrenador de porters, respectivament. Els jugadors que formen, de moment, el Juvenil B són els porters Pablo Cuñat, Jorge Carrillo i Arnau Rafús; els defenses Marc Alegre, Miqui Juanola, Gerard Gómez, Carlos Gallego, Pelayo Fernández, Damián Canedo, Chadi Riad i Alejandro Balde; els migcampistes Marc Casadó, Joan González, Javier Villar, Jorge Alastuey, Marc Doménech, Txús Alba, Arnau Solà, Josep Cerdà, Dani Cervera, Brian Peña, Zacarías Ghailan, Diego López, Leo dos Reis, Saidou Bah, Juan David Fuentes, Anwar Mediero i Fermín López.

Les novetats d’aquesta temporada són Pelayo Fernández (Quirinal), Damián Canedo (Celta), Chadi Riad (Mallorca), Joan González (Cornellà), Javier Villar (Mùrcia), Josep Cerdà (Constància) i Dani Cervera (Damm). El Juvenil B marxa demà d’estada a la Vall d’En Bas, com el Juvenil A, fins al proper 3 d’agost. El primer partit amistós el disputarà el divendres 2 d’agost contra l’Amer CF (20.00 hores). L’equip marxarà el dia 5 cap a Eslovàquia per continuar la seva preparació. Del 15 al 18 d’agost disputarà el prestigiós Torneig de Sant Pol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut