Reial Madrid - Juvenil A: No arriba la remuntada (1-1)

Reial Madrid - Juvenil A: No arriba la remuntada (1-1)

Els culers han insistit a capgirar l’eliminatòria, però un gol inesperat ha posat el punt final a la Copa i al curs

Punt final a la Copa del Rei i a la temporada 2018/19. El Juvenil A no ha pogut remuntar el 0-2 a la tornada dels quarts de final de la Copa. D’aquesta manera, ha quedat eliminat després de l’1-1 a la ciutat esportiva del Reial Madrid. Antonio Jesús ha donat lluminositat al Juvenil culer, però s’ha vist tallada amb l’empat blanc als darrers instants de partit. Tot i intentar-ho fins al final, els barcelonistes no han pogut finalitzar el curs amb una victòria.

Igualtat al marcador

El Juvenil A ha sortit a la gespa de la ciutat esportiva del Reial Madrid amb un clar objectiu: remuntar el 0-2 advers. La pilota ha estat imantada a la superfície de les botes culers. Ara bé, els de Denis Silva no han generat excessiu perill, ja que quan han arribat als metres decisius el preuat objecte rodó s’ha desmagnetitzat dels dominis barcelonistes. De fet, les millors aproximacions han estat per a l’equip local després d’algunes imprecisions en la construcció del joc blaugrana.
 
Però el perill s’ha traslladat al pol blanc al voltant del minut 30 de la primera meitat. Els de Denis Silva han incomodat encara més als de Dani Poyatos amb dos xuts. Orellana i Peque, finalment, han conduït l’esfèric més a prop del gol. Una diana que no han pogut celebrar ni culers ni blancs. Perquè ambdós porters, Tenas i Altube, han repel·lit la pilota del fons de la xarxa.

Esperança per a la remuntada

El partit ha agafat electricitat, especialment quan Ansu Fati percudia una vegada i una altra des de la banda esquerra, des de l’inici de la segona meitat. I ben aviat ha arribat el gol buscat. Antonio Jesús, a la sortida d’un córner, ha certificat el 0-1. Un resultat que ha propiciat l’onada del Reial Madrid. Però l’energia blanca no ha arribat al fons de la xarxa gràcies a un segur i espectacular Arnau Tenas. Tampoc els de Denis Silva han pogut aprofitar la força de la diana i s’han quedat a mig camí de la remuntada.

El Madrid sentencia l’eliminatòria

A mesura que el partit s’ha abocat a la seva finalització, el ritme frenètic a les porteries ha decaigut. I quan menys s’albirava el gol local, l’1-1 ha pujat a l’electrònic. Antonio Blanco en una jugada aparentment intranscendent ha sentenciat aquests quarts de final. I és que la diana que ha tallat la remuntada culer ha arribat des del mig del camp (min 84).

A partir d’aquest moment, els culers han impregnat vertigen a aquest matx de tornada de quarts de final de Copa del Rei, però no han obtingut cap diana més. Per tant, els blaugrana no han assolit la remuntada. La Copa del Rei i la temporada 2018/19 s’ha acabat pels de Denis Silva. 

 

Fitxa del partit

Reial Madrid, 1
Juvenil A, 1
 
Reial Madrid: Altube, Alexandru, Miguel G. (Garay, min 82), Gila, Chust, Blanco, Algarra, Moha (Rivera, min 65), Rodrigo (Pedro Ruiz, min 79), Baeza i Gelabert (Marvin, min 65).
Juvenil A: Tenas, Rosanas (Serrano, min 65), Comas (Josep, min 67), Álvaro Sanz, Mika, Jandro, Peque (Nils, min 55), Antonio Jesús, Marqués, Nico (Antonio Sola, min 88) i Ansu.
 
Gols: 0-1, Antonio Jesús (min 50); 1-1, Antonio Blanco (min 84).
 
Àrbitre: Pérez Hernández. Ha amonestat el local Antonio Blanco (min 76) i el visitant Mika (min 89)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut