Granada – Juvenil A: Tot per decidir a Barcelona (2-2)

Els de Denis Silva obtenen un cert avantatge en l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei Juvenil, gràcies als dos gols marcats fora de casa

El Juvenil A ha empatat (2-2) en la seva visita a Granada en el matx corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei Juvenil. Les dianes de Marqués –abans del descans– i d’Álvaro Sanz –a deu minuts per al final– han contrarestat els gols locals de Dani Moreno i Cristian. L’empat a terres andaluses ofereix un cert avantatge als culers pel valor dels dos gols marcats com a visitant.

La igualtat ha estat la tònica del partit. Els blaugranes no han aconseguit en cap moment anar per davant en el marcador, però tampoc han permès al conjunt andalús imposar la seva idea de joc. Els de Denis Silva han respost bé als dos gols encaixats. En el minut 14, Dani Moreno ha avançat el conjunt local però, 15 minuts després, Marqués ha fet l’empat i l’equip blaugrana ha marxat al descans amb certa tranquil·litat.

El segon acte ha començat de manera similar. Set minuts després de la represa, Cristian ha tornat a posar per davant els seus (2-1, min 52). La reacció blaugrana, però, ha tornat a ser bona. Aquest cop ha costat més tornar a equilibrar les forces, però la insistència del Juvenil A ha obtingut el premi a 10 minuts per al final gràcies al gol d’Álvaro Sanz.

Amb les taules en el partit d’anada, tot està per decidir en aquesta eliminatòria. La tornada serà el dissabte 25 de maig a les 12.00 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Granada, 2
Juvenil A, 2

Granada: Miguel, Edu, Pepe, Castillo, Torrente, Isma Ruiz, La Vela (Víctor, min 78), Nesken (Dudu, min 88), Dani Moreno, Aranda i Cristian (Juanmi, min 90).

Juvenil A: Tenas, Rosanas, Álvaro Sanz, Mika, José (Sola, min 46), Jandro, Nils (Serrano, min 87), Antonio Jesús (Nico, min 75), Marqués, Peque (Lucas, min 69) i Ansu.

Gols: 1-0, Dani Moreno (min 14); 1-1, Marqués (min 32); 2-1, Cristian (min 52); 2-2, Álvaro Sanz (min 79).

Àrbitre: Juan Manuel Ruiz Aguilera. Groga al local Pepe (min 90) i als blaugranes José (min 16), Nils (min 64) i Lucas (min 90).