Juvenil A-Chelsea: Desenllaç cruel als penals (2-2, 4-5)

Els blaugranes cauen eliminats a les semifinals de la UEFA Youth League des dels 11 metres, després d’acabar 2-2 el temps reglamentari

El Juvenil A no podrà reeditar el títol de la UEFA Youth League. Els de Denis Silva s’han avançat dues vegades amb dues dianes d’Ansu Fati, però un gol del Chelsea a cinc minuts per al final ha portat la tanda de penals. El Juvenil A no ha tingut sort i els blaugranes han caigut eliminats en el sisè llançament.

El Juvenil A copsa totes les facetes del joc

Omnipresència barcelonista sobre el terreny de joc de Nyon. Els de Denis Silva han creat més ocasions de gol, han dominat gairebé per complet l’esfèrica i han desbaratat el perill anglès, incrementat quan el Barça s’ha avançat en el marcador. La porteria culer, un dels altres arguments del domini barcelonista, s’ha mostrat impermeable gràcies a Tenas i Miranda, que han evitat la diana del Chelsea.

En la primera meitat solament els de Denis Silva han celebrat gol. I no un de qualsevol. Perquè ha estat una diana plena de quirats. A la frontal de l’àrea Monchu, amb una ruleta, ha arrancat la jugada que quan ha arribat a les botes de Konrad només ha tingut el fre del fons de la xarxa. Ansu Fati ha estat l’autor del gol (1-0, min 20).

Ambdós equips a la recerca del gol

Amb el timó de Monchu al mig del camp, el Juvenil A s’ha plantat més d’una vegada a la porteria ‘blue’. Per la seva part, el Chelsea també ha gaudit d’ocasions clares de gol, però sense fortuna de cara a porteria. Un fet que ha suposat l’avantatge dels blaugranes al descans, després també de la bona actuació de Tenas sota els pals.

Partit obert a la segona meitat

Els primers compassos de la segona part han estat marcats per la intensitat de joc entre el Juvenil A i el Chelsea. Enmig d’aquest anar i venir d’ocasions entre els dos conjunts, ha arribat l’empat del conjunt londinenc en aprofitar una errada defensiva blaugrana en el minut 65. Tot i l’empat, el matx s’ha mantingut obert i amb ocasions de perill per als dos equips.

El Juvenil A no ha renunciat al gol i els de Denis Silva s’han situat novament per davant amb la segona diana d’Ansu Fati en aprofitar un refús del porter del Chelsea. La diana barcelonista, però, no ha canviat el guió del partit. Els minuts han transcorregut i, després de no materialitzar les ocasions de gol, el conjunt londinenc ha empatat novament el matx amb una diana de McCormick a cinc minuts per al final. Amb el 2-2 final s’ha passat a la tanda de penals.

Sense sort a la tanda de penals

La tanda de penals no ha afavorit els blaugranes. Després de cinc llançaments de penal el resultat era de 4-4. El sisè llançament el Juvenil A no ha pogut transformar-lo i el somni europeu ha acabat de manera cruel.

Juvenil A, 2 (4)
Chelsea, 2 (5)

Juvenil A: Tenas, Miranda, Mika, Mingueza, Jaime, Orellana, Antonio Jesús, Monchu, Ansu, Marqués i Konrad.

Chelsea: Ziger, Lamptey, Colley, Guehi, Maatsen, McEachran, Gallagher, Gilmour, Redan, McCormick i Familio-Castillo.

Gols: 1-0, Ansu Fati (min 20); 1-1, McCormick (min 65); 2-1, Ansu Fati (min 69).

Àrbitre: Sandro Schärer. Ha amonestat amb targeta groga els blaugrana Antonio Jesús (min 23), Monchu (min 63) i Miranda (88) i els anglesos Redan (min 39) i Familio-Castillo (min 58).