Juvenil A - Girona: Lluitaran la Lliga fins al final (2-0)

Amb aquesta victòria, els blaugranes se situen a només un punt del líder, el Saragossa, a falta d'una jornada per al final del campionat

Aquest equip no dóna cap competició per perduda. Després de certificar l'accés a la Final Four de la Youth League per tercera temporada consecutiva amb un partit trepidant davant el Lió (3-2), el Juvenil A blaugrana ha guanyat aquest dijous davant el Girona (2-0) en el partit aplaçat corresponent a la 28a jornada de Lliga. Un doblet de Jandro Orellana ha donat els tres punts als culers, que sumen 63, a només un del líder, el Saragossa, a falta de només una jornada per finalitzar el campionat.

Saragossa (64 punts), FC Barcelona (63) i Espanyol (62) es disputaran el títol a la darrera jornada, que tindrà lloc el proper cap de setmana. Una jornada que es jugarà amb horari unificat (diumenge 7 d'abril a les 11 hores), i en la qual els barcelonistes visitaran a l'actual cuer, l'Estadio Miralbueno El Olivar. Pel que fa al Saragossa, aniran al camp del Reus Deportiu, i l'Espanyol visitarà al San Francisco. Tres desplaçaments complicats per a tots tres conjunts i on es decidirà el campió. El Juvenil A blaugrana necessita vèncer i que el Saragossa no guanyi.

Victòria clara davant el Girona

Pel que fa al matx, els culers han superat amb autoritat al conjunt gironí amb una gran primera part, on han dominat clarament el partit i el control de la pilota. Jandro Orellana ha estat l'encarregat de perforar la porteria visitant en dues ocasions, el primer gol sent una autèntica obra d'art: corner des de l'esquerra i golàs olímpic del capità només començar el partit (1-0, minut 3).

Als 28 minuts, de nou Jandro ha augmentat l'avantatge barcelonista (2-0), resultat que ja no es tornaria a moure. Els culers han defensat a la perfecció durant tot el partit, i fins i tot han disposat de diverses ocasions per anotar el tercer, però sense fortuna en la definició. Finalment, victòria treballada des de Denis Silva per arribar amb opcions de guanyar el títol a la darrera jornada, en un dia on l'altra bona notícia ha estat la renovació d'Ilaix fins el 2022.

Juvenil A, 2
Girona, 0

Juvenil A: Tenas, Rosanas, Álvaro Sanz, Mika, Sola (Adrià, min. 67), Antonio Jesús, Jandro, Nico (Lucas, min. 75), Ansu (Konrad, min. 54), Nils (Peque, min. 71) i Marqués.
Girona: Youssuf, Pablo, Manel, Resto, Víctor, Iván, Rashid (Joel, min. 64), Miguel (Ilyas, min. 50), Tortosa, Pep Piany i Dubassim (Muñi, min. 54).
Gols: 1-0, Jandro Orellana (min. 3); 2-0, Jandro Orellana (min. 28).
Àrbitre: Josep Ollé Llodó, ha amonestat a Rosanas (min. 45) i Sola (min. 57) pels locals i a Victor (min. 19) i Ivan (min. 47) per part dels visitants.