Ilaix blaugrana fins al 2022

Ilaix blaugrana fins al 2022

El migcampista amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona per a les properes tres temporades, amb una clàusula de 100 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Moriba Kourouma, conegut futbolísticament com Ilaix, han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, ampliant la seva vinculació amb el club blaugrana per a les pròximes tres temporades, fins al 2022. El migcampista tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros. Ilaix ha signat el seu contracte aquesta tarda a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la presència del directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elías, del mànager esportiu de futbol, Josep Segura, del secretari tècnic del futbol professional, Éric Abidal, i del responsable del futbol formatiu professional, Guillermo Amor.

sdkasdkasd

Blaugrana des de categoria benjamí

Ilaix, nascut a Conakry (Guinea) fa 16 anys, va arribar al Barça l’any 2010, amb set anys, procedent del futbol base de l’Espanyol. El Benjamí C de Cristian Catena va ser el seu primer equip però va durar molt poc, ja que va passar ràpidament al Benjamí A de Marc Serra. La seva generació és la del 2003, però ell sempre ha anat per davant i ara juga al Juvenil A amb companys de les generacions del 2000, 2001 i 2002. Ha estat campió de Lliga amb el Benjamí A, l’Aleví C, l’Aleví A, l’Infantil B, l’Infantil A, el Cadet B i el Cadet A i, a més, va ser decisiu en la victòria a LaLiga Promises Internacional del 2015 disputada a Miami. Va començar la temporada 2018/19 al Juvenil B de Franc Artiga, però va passar a meitat de temporada a formar part del Juvenil A. Amb l’equip de Denis Silva ha disputat cinc partits a la UEFA Youth League, amb un total de 298 minuts jugats, amb un gol marcat en el partit de vuitens de final contra l’Hertha de Berlín. En l’actualitat està lesionat del genoll dret.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut