Juvenil A – RCD Mallorca: Victòria de prestigi per seguir somiant (4-0)

Juvenil A – RCD Mallorca: Victòria de prestigi per seguir somiant (4-0)

Els blaugrana agafen impuls a la Lliga i se situen líders provisionals després de superar el conjunt balear

El Juvenil A del Barça ha fet bona la dinàmica positiva gràcies a sortir victoriós del derbi de la passada jornada i d’imposar-se, de manera contundent, en la tarda de dissabte, al Mallorca (4-0), els cinquens classificats. El conjunt dirigit per Denis Silva ha sentenciat el triomf en una primera meitat impecable on ha fet els quatre gols del partit, obres d’Ansu, Marqués per partida doble i Mika.

Amb aquest triomf, a falta de quatre partits, els culers se situen com a líders provisionals de la Divisió d’Honor Juvenil a l’espera del que faci el Saragossa a Manacor. El Juvenil A ha superat dos rivals d’entitat en les dues últimes jornades, com són l’Espanyol i el Mallorca, i afronta el partit de dimarts davant l’Hertha, a la UEFA Youth League, amb confiança.

Fitxa del partit

Juvenil A: Tenas, Rosanas, Comas, Rojas, Mika (Sola, min 65), Álvaro Sanz (Antonio, min 51), Konrad, Ilaix (Lucas, min 56), Marqués, Jandro i Ansu (Peque, min 60).

Mallorca: Aaron, Akil (Tomas, min 62), Matas, Pep, Prada Llabres, min 69), Sintes, Valverde (Mario, min 45), Florit, Gálvez (Miguel, min 45), Tom, Mercadal.

Gols: 1-0, Ansu (min 19); 2-0, Marqués (min 24); 3-0 Marqués (min 32); 4-0, Mika (min 41).

Àrbitres: Víctor García Verdura. Ha amonestat el visitant Matas (min 67).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut