Europa - Juvenil A: Triomf treballat en un camp complicat (0-1)

Europa - Juvenil A: Triomf treballat en un camp complicat (0-1)

Els culers han aconseguit tres punts molt important gràcies a un gol d’Ilaix

Victòria important del Juvenil A davant l’Europa (0-1) en la 22a jornada del campionat de Lliga. Els culers s’han endut els tres punts del camp del quart classificat gràcies a un d’Ilaix, en un partit molt treballat de tot l’equip que permet als de Denis Silva seguir de ben a prop a les posicions capdavanteres de la classificació.

Els culers han sortit des de l’inici en busca de la victòria, i als 24 minuts de joc ha arribat el premi: gol d’Ilaix per obrir la llauna i encarrilar el triomf per als barcelonistes. Amb el gol, els de Denis Silva han controlat bé el partit i han sabut mantenir a la perfecció el marcador favorable fins al descans.

Ja a la segona meitat, el resultat tampoc es tornaria a moure, tot i que els culers han tingut opcions d’ampliar l’avantatge anotant el segon. El marcador, però, s’ha mantingut igual amb el 0-1, amb el Barça molt concentrat en defensa i mantenint la porteria a zero. Finalment, tres punts d’or que permeten al Juvenil A retrobar-se amb la victòria.

Fitxa tècnica:

Europa, 0
Juvenil A, 1

Europa: Eric, Adrià, Torre, Sori, Bruno, Jordi, Llava (Galán, min. 77), Masip, Ivan Ariel (Tarik, min. 69), Iñaki (Osario, min. 77) i Joel.
Juvenil A: Pol, Comas, Josep Jaume (Adrià, min. 44), Álex Sala, Mika Mármol, Jandro, Konrad (Nils, min. 73), Ilaix (Antonio, min. 58), Marqués, Peque i Ansu (Labinot, min. 81).
Gols: 0-1, Ilaix (min. 24).
Àrbitre: Gonzalo Romero Freixas

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut