Cara i creu a La Liga Promises

Els de David Sánchez hauran d’esperar al duel contra el València per certificar la seva presència als quarts de final

Sort dispar per a l’Infantil B a la primera jornada del torneig de La Liga Promises. El conjunt culer ha superat amb contundència el Tenerife en el matx disputat al matí per 5-0, però ha caigut per 0-2 contra un PSG físicament superior en el duel disputat a la tarda. Els de David Sánchez han fregat l’empat a cinc minuts pel final, però el porter parisenc ha negat el gol blaugrana. I en l’últim sospir, el PSG ha anotat el segon gol que ha tancat el duel. Amb aquesta combinació de resultats, l'equip blaugrana haurà d'esperar al duel contra el València (divendres, 19.00 hora de Barcelona) per confirmar la seva presència en la següent ronda.

Gran actuació blaugrana en el primer enfrontament

Tot i això, al matí, el Barça ha sentenciat el seu partit per la via ràpida davant del Tenerife (5-0). Arnau Pradas ha obert el marcador a l’inici del matx amb una meravellosa jugada individual en la qual ha driblat el seu marcador i ha xutat fort i creuat. L’Infantil B ha estat fidel al seu ADN Barça i el segon gol ha arribat abans del descans gràcies a un rebuig aprofitat per Jan Quiles. A la segona part ha estat el mateix Quiles qui, de cap, ha fet el 3-0.

I amb el marcador favorable han arribat dos gols espectaculars. Un, d’Aleix, que ha culminat una jugada col·lectiva amb un fort xut, i el darrer, amb el qual Jan Quiles tancava el seu triplet, ha estat una canonada a l’escaire de la porteria del Tenerife.