El Barça defensa el títol a LaLiga Promises Internacional

El Barça defensa el títol a LaLiga Promises Internacional

L’Infantil B de David Sánchez, campió de l’edició del 2017, té com a rivals de la primera fase al Tenerife, París Saint Germain i València al torneig que es disputa a Arona

Torna, com és tradició per les festes nadalenques, una nova edició, la número 23, de LaLiga Promises Internacional. I ho fa, com també és tradició en els darrers anys, amb el Barça defensant el títol de campió. I és que la Masia s’ha emportat les tres darreres edicions en les que s’ha imposat al València, per 1-0 l’any 2017, a l’Atlètic de Madrid, per 6-1 al 2016, i al València, per 4-3 al 2015. En aquesta ocasió, l’Infantil B de David Sánchez arriba a Arona (Tenerife) amb un equip format per la generació del 2006 que el passat mes de juny ja va guanyar l’edició de LaLiga Promises Nacional disputada al Vila-real superant per 1-0 a l’Espanyol a la final.

El Barça es trobarà a la primera fase que comença demà al Tenerife, París Saint Germain i València. Tots quatre equips formen el Grup A. Els blaugranes entraran en joc el dijous a les 13.00 hores davant del Tenerife. El mateix dijous a les 19.30 disputaran el segon partit davant del PSG. El Barça tancarà el grup el divendres a les 19.00 hores contra el València. Els tres partits es podran veure per Gol TV. Els partits de quarts de final, semifinals i final, si el Barça es classifica, seran el dissabte 29 de desembre. Atlético de Madrid, Vila-real, Benfica i Inter formen el Grup B. El Grup C està configurat per Espanyol, Sevilla, Juventus i Abu Dhabi Team i al Grup D trobem a Real Madrid, Betis, Borussia Dortmund i Las Palmas.

L’Infantil B està format en aquest torneig per aquests 12 jugadors: Aron Yaakobishvili, Gerard Curto, Héctor Fort, Alexis Olmedo, Aleix del Castillo, Adrian Simons, Alejandro Domínguez, Tomás Marqués, Pau Prim, Arnau Pradas, Jan Quiles i Marc Guiu. El Barça, amb 7 títols, és el dominador del Torneig de LaLiga Promises Internacional per davant de Real Madrid (6), Atlético de Madrid i Espanyol (3) i València, Selecció de Camerún i Borussia Dortmund, amb 1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut