El Benjamí A goleja el Reial Madrid (6-1)

El Benjamí A goleja el Reial Madrid (6-1)

L’equip d’Òscar Jorquera va superar els blancs en un gran partit a la final del Memorial Manuel Luque i Álex Gallardo, disputada el passat cap de setmana a les instal·lacions del CF Can Rull de Sabadell

Espectacular torneig el que va protagonitzar el Benjamí A d’Òscar Jorquera el passat cap de setmana a les instal·lacions del CF Can Rull de Sabadell. Els petits blaugranes van golejar el Real Madrid per 6-1 en una apassionant final, disputada amb el camp ple d’espectadors, on van marcar Raúl Expósito, David Obinna, Pau Berges, en dos ocasiones, Michal Zuk i Iu Martínez. Els jugadors del Benjamí A van celebrar amb entusiasme el triomf al torneig i, en un gran gest de valors, van fotografiar-se amb la copa amb la samarreta del número '10' del seu company Jordi Pesquer, que no va poder disputar el torneig a causa d’estar malalt.

L’exhibició del Benjamí A no va ser només a la final. L’equip va superar a la primera fase el Chinese Football (1-0), el Binéfar (6-0) i el Nàstic de Tarragona (6-0). Als quarts de final van imposar-se el Can Rull per 4-0 i a les semifinals també van superar el Reus per 4-0. És la segona final consecutiva d’aquest torneig que guanya el Benjamí A contra el Reial Madrid. L’any passat l’equip d’Òscar Jorquera es va imposar per 3-1 al benjamí blanc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut