El Cadet B guanya la MTU Hallen Cup

El Cadet B guanya la MTU Hallen Cup

L’equip de Sergi Milà, dividit en dos formacions, Blau i Grana, s’imposa en la final al Bayern de Munic, per 2-1, en el prestigiós torneig indoor que es disputa a Alemanya

CADET A - MERCANTIL CE

Victòria per reafirmar el liderat (2-0)

Els nois de Carles Martínez van endur-se els tres punts en un partit que es va decidir en el segon temps contra el Mercantil a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El primer temps va ser una anada i tornada de cops entre els dos conjunts. Però a la represa, els blaugrana van sortir decidits a endur-se la victòria. Just arrancar el segon temps, Jorge Alastuey va avançar als barcelonistes (m. 49). A partir d’aquest moment, els blaugrana a través del joc de toc i la bona pressió defensiva es van sentir cada vegada més còmodes i van poder disposar de les millors ocasions de perill per sentenciar el partit. Però no va ser fins a l’equador de la segona meitat on a partir d’una magnífica jugada col·lectiva va arribar la sentència dels locals. Un gol de Mamadou va decantar definitivament el duel (2-0), que significava la quarta victòria consecutiva dels blaugranes en la competició domèstica. El proper partit de Lliga del Cadet A serà al difícil camp del Girona, tercer classificat.   

mini_DSC_5520_1.JPG

CADET B – MTU HALLEN CUP

L’equip Barça Blau guanya la final superant al Bayern Munic (2-1)

Nou èxit del futbol formatiu del FC Barcelona. El Cadet B Blau s’ha proclamat campió del Torneig Indoor MTU Hallen Cup, que s’ha disputat a la localitat alemanya de Friedrichshafen, després de superar per 2-1 al Bayern Munic. El Barça Blau estava format per Alain Martínez, Pablo López, Pol Muñoz, Valle, Biel, Jan Coca, Jan Oliveras, Xavi Planas i Aleix Garrido. Ells van eliminar a les semifinals, per 2-0, als seus companys de l’equip Grana que estava format per Ander Astrálaga, Marc Jurado, Arnau Casas, Gerard, Capdevila, Jordi Coca, Ilias, Pau i Toni Caravaca. L’equip Blau va superar als quarts de final al Dinamo de Zagreb (2-0) mentre que el Barça Grana va imposar-se al Benfica, també per 2-0. El Cadet B jugarà el seu proper partit de Lliga a casa contra el líder, el Reus Deportiu, que té un partit més disputat que els blaugranes.

INFANTIL A - EF SAN PEDRO SAN PABLO

Tres victòries seguides! (5-0) 

L’equip d’Alex Urrestarazu ha recuperat les bones sensacions i ha sumat la tercera victòria consecutiva contra la EF San Pedro San Pablo (5-0). Els blaugrana van resoldre el matx amb un gran joc col·lectiu basat en el control de la pilota i el saber fer defensiu. Amb aquesta actitud els jugadors culers es van avançar al marcador en el minut 22 i, a partir d’aquell moment, es van mostrar molt resolutius de cara a porteria. D’aquesta manera van arribar els quatre gols restants que van certificar el triomf de l’equip barceloní. Els golejadors van ser: Iker Bravo, Amadou Balde, Gerard Hernandez, Kareem Tunde i un jugador visitant en pròpia porta. El pròxim partit de l’Infantil A, cinquè classificat, serà al camp del Granollers, catorzè classificat.

MERCANTIL - INFANTIL B

Derrota en camp rival (3-2)

El conjunt dirigit per David Sánchez no es va poder endur la victòria al camp del Mercantil, un rival directe a la classificació. Els blaugrana van apel·lar a l’èpica per remuntar un partit que s’havia posat molt en contra (3-0, al minut 62). Els culers no van abaixar els braços en cap moment i, gràcies al caràcter guanyador i la intensitat demostrada sobre el terreny de joc, els jugadors barcelonins van escurçar distàncies fins al 3-2. Tot i els intents finals, els gols d’Arnau Pradas i Tomás Marques no van ser suficients per empatar el matx. Amb aquest resultat, els de David Sánchez se situen com a cinquens classificats a només tres punts del liderat. El proper compromís serà a la Ciutat esportiva Joan Gamper contra La Floresta, quart classificat.

ATLETIC SANT JUST - ALEVÍ A

Segueixen líders! (1-9)

Els nois de Marc Serra van superar l’Atlètic Sant Just en un partit en què els blaugrana van desplegar un gran joc sobre el terreny de joc. L’Aleví A va demostrar la qualitat que atresoren i van dominar el matx des del primer minut fins l’últim. L’encert ofensiu dels culers i la seva excel·lent defensa va decantar la balança a favor dels interessos de l’equip barceloní. L’Aleví A es va avançar al minut 12 i va seguir imparable fins al 0-9. En els últims minuts, el conjunt rival va fer el gol del honor. Els golejadors van ser: Xavi Castellanos, Landry Farré, David Sáez (2), Lamine Yamal (2), Shane Kluivert, Daniel Ávila i Albert Navarro. En el proper duel, els de Marc Serra s’enfrontaran a la Damm, quart classificat, en un partit que es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ALEVÍ B - FUNDACIÓ UE CORNELLÀ

Continua la ratxa de victòries (6-1) 

El conjunt entrenat per Jordi Pérez va guanyar a la Fundació Unió Esportiva Cornella (6-1) i es reafirma al liderat amb 30 punts en les 10 jornades disputades de la competició regular. Els blaugrana van començar a dominar el partit a partit des de l’inici. Un gol matiner de Jan Martínez va avançar als barcelonistes al marcador. A través de la possessió de pilota i les bones transicions en atac, els culers van sentir-se molt còmodes en el terreny de joc  i van  poder augmentar la diferència a l’electrònic. Els golejadors del partit per part blaugrana van ser: Jan Martínez (2), Genis Torrelles, Rubén Nuñez, Gerard Ruiz de Valdivia i Denís Cruz. Amb aquesta victòria els de Jordi Pérez segueixen sense conèixer la derrota. El proper rival serà la Damm A a domicili.

mini_DSC_5408.JPG

ESCOLA F GAVÀ - ALEVÍ C

Tres punts molt treballats (1-3)

El conjunt de Dani Horcas va superar la Escola F. Gavà per 1-3 en un partit en què els joves blaugrana van demostrar la qualitat que tenen. El partit va començar a favor dels interessos dels culers, ja que al minut 17 es van avançar al marcador, però els rivals es van refer i van aconseguir l’empat. Gràcies al domini de la pilota i al bon joc col·lectiu, l’Aleví C es va endur al partit després d’aconseguir dos gols que van certificar la victòria que els permet seguir líders. Els golejadors van ser: Samakou Nomoko, Madou Murcia i Nil Teixidor. Els culers volen seguir amb la seva ratxa de victòries en el proper partit contra la Blanca Subur, que es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ALEVÍ D - RACING SARRIÀ

Gran victòria col·lectiva! (10-2)

Els jugadors entrenats per Pau Moral van sumar una nova victòria en el partit disputat contra el Racing Sarrià a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (10-2). Els culers van demostrar el seu gran estat de forma i van disputar un gran partit a nivell col·lectiu que es va traduir ràpidament al marcador. La intensitat, el domini de la pilota i les ganes de guanyar van permetre que l’Aleví D superés al seu rival. Amb aquest victòria, els joves culers segueixen imparables en Lliga i ja sumen 27 punts en 10 jornades de Lliga disputades. Els jugadors blaugrana que van marcar en el partit van ser Biel Cabezas (2), Adam Argemi, Broulaye Chama (2), Jan Ferrer, Alex Cantarell, Pol López (2), Jean Paul Samir Viveros. El pròxim partit de l’Aleví D, líder en solitari, tindrà lloc al camp de l’Espluguenc FA.

BENJAMÍ A - SANT CUGAT ESPORT B

Victòria de mèrit (11-0)

Els nois d’Óscar Jorquera van guanyar al Sant Cugat Futbol Club B en un gran partit dels joves culers, sobretot en el pla ofensiu. Els jugadors blaugranes van demostrar la qualitat que atresoren per dominar el partit des del primer minut. La capacitat de jugar en equip i l’encert en atac van decantar la balança a favor de l’equip barceloní que va demostrar perquè són els primers de la classificació. Els golejadors van ser: Raúl Expósito, Michal Zuk (4), Ïu Martínez (2), David Obinna Ejiofor, Jordi Pesquer i Pau Puigvert (2). La següent jornada, el Benjamí A té una bona oportunitat per reafirmar-se al liderat, ja que disputarà un duel de màxima exigència al camp del segon classificat, la Fundació Unió Esportiva Cornellà.

SANT CUGAT ESPORT - BENJAMÍ B

Ple de victòries! (0-4)

Els nois de Juan Antonio Gil van sumar tres punts més en el duel disputat al camp del Sant Cugat Esport. Els joves blaugrana van dominar el partit en tot moment gràcies al control de la pilota. I és que al minut 1, el Benjamí B ja s’havia avançat a l’electrònic. Els jugadors barcelonins van demostrar perquè són els líders imbatuts de la classificació i van disputar un partit molt complet tan en atac com en defensa. Els gols de Biel Sayós, Sergi Mayans, Eloi Gómez i Genís Clua van ajudar a l’equip culer a tirar endavant el matx. Amb aquest resultat, el conjunt entrenat per Juan Antonio Gil suma 10 victòries en els 10 partits disputats fins al moment. El proper partit tindrà lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra la Fundació Unió Esportiva Cornellà.

TERLENKA BARCELONISTA - BENJAMÍ C

Victòria contundent per seguir líders (0-6)

El conjunt dirigit per Albert Puig va superar al Terlenka Barcelonista per un contundent 0-6 a domicili. Els blaugrana van sortir al matx amb molta intensitat i molt encertats de cara a porteria. Al minut tres de partit ja guanyaven per dos gols de diferència, obres d’Ebrima i Ruslan. Així doncs, el guió de partit va ser de color blaugrana en tot moment dominant molts aspectes del joc tant ofensiu com defensiu. Amb aquest nou triomf, el Benjamí C continua com a líder en solitari a la classificació amb un ple de victòries en 10 jornades disputades. El proper partit es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra la Fundació Unió Esportiva Cornellà.

BENJAMÍ D - FE HOSPITALET AT

Triomf per la mínima (1-0)

L’equip dirigit per David Sánchez es va endur els tres punts contra la Fundació Esportiva Hospitalet Atlètic en un partit que es va resoldre gràcies a un gol d’Ignasi Bassas al minut 39. Els blaugrana van desplegar un gran joc, però l’equip rival, penúltim classificat, es va mostrar molt voluntariós. Tot i la bona defensa dels jugadors rivals, els culers no van defallir en cap moment i van treure el caràcter guanyador per tirar endavant el partit. Amb el resultat final de 1-0, el Benjamí D se situa com a primer classificat en solitari tot i haver disputat un partit menys. El proper matx tindrà lloc al camp de la Fundació Unió Esportiva Cornellà.

mini_2018-11-30_FCBBENJAMIDvsHOSPITALET_07.jpg

SANT ANDREU DE LA BARCA – PREBENJAMÍ

Reacció insuficient (6-3)

Els jugadors entrenats per Dani Segovia no van poder endur-se els tres punts del camp del segon classificat, el Sant Andreu de la Barca. En uns primers minuts frenètics, els blaugrana es van veure superats pels rivals que al minut 17 guanyaven 4-0. Amb coratge i valentia, els culers van provar de remuntar amb gols de Dragos Bivol i Divine Ikenna Ejiofor però es van topar amb un conjunt local amb les idees molt clares. Amb aquest resultat, el Prebenjamí es manté com a cinquè classificat a només 8 punts del líder. La propera jornada, els de Dani Segovia tenen una bona oportunitat per demostrar el seu caràcter guanyador, ja que reben a casa al primer classificat, l’Escola F. Gavà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut