L’Infantil A comença amb força la Lliga

L’Infantil A comença amb força la Lliga

L’equip de Carles Martínez lidera la Divisió d’Honor després de guanyar per 2-3 al camp de la Damm en un cap de setmana en què l’Infantil B, l’Aleví C i el Benjamí C han guanyat els tornejos en què han participat

BADALONA – CADET A

Primera victòria de la temporada a la Lliga (1-2)

El Cadet A va guanyar a Badalona en el segon partit de la Divisió d’Honor (1-2). Els nois de Franc Artiga van aconseguir la seva primera victòria en aquesta edició de la Lliga després d’empatar a casa en el primer partit contra l’Escola F. Gavà (2-2). Els gols de Pablo Moreno (min 28) i Konrad de la Fuente (min 55), que va entrar des de la banqueta, van servir per sumar els primers tres punts de la temporada. Aquesta propera setmana, el Cadet A del Barça, que és sisè, jugarà contra L’Hospitalet, que tanca la classificació, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

CADET B – SAN GABRIEL

Punt i final a la pretemporada amb un triomf (4-1)

El Cadet B va disputar ahir el seu darrer partit amistós de la pretemporada abans que comenci la Lliga Preferent al camp del Vilanova i la Geltrú el dissabte dia 1 d’octubre. Els nois de Cristian Catena es van imposar per 4 a 1 al Sant Gabriel a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb gols de Jaume Jardí, Marc Lachèvre, Martí Riera i Robert Navarro, i van tancar la pretemporada amb molt bon peu.

DAMM – INFANTIL A

Tres punts molt treballats en un camp molt complicat (2-3)

L’Infantil A va sortir victoriós de la seva visita a un dels camps més complicats de la Divisió d’Honor Infantil, el Municipal Nou Teixonera de la Damm. Els nois de Carles Martínez van guanyar els locals per 2 a 3, tot i la dificultat que va tenir l’enfrontament. La Damm va obrir el marcador en el minut 18, amb un gol de Muluken, i el Barça va haver de pressionar per aconseguir l’empat. Aquest va arribar en el minut 33, amb un gol de penal de Xavi Simons. El rival no va trigar a avançar-se de nou amb un gol al minut 40, una altra vegada de Muluken, però abans que sonés el xiulet que indicava el final del primer temps, Fermín López va marcar el segon gol dels blaugranes. Mamadou Saidou donava la victòria als culers en el minut 63. El pròxim partit dels blaugranes, líders de la categoria, serà el diumenge 2 d’octubre contra el Cornellà, segon classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a les 12 del migdia.

INFANTIL B – MEMORIAL JOSEP ROURA-EL FUSTER

Campions guanyant el Girona a la final (2-0)

L’Infantil B del Barça va guanyar aquest dissabte el V Torneig Memorial Josep Roura-El Fuster a Vic, després de guanyar la final contra el Girona (2-0), amb gols de Xavi Planas i Narcís Costa. Els nois de Sergi Milà i Òscar Hernández van signar un torneig perfecte en què no van encaixar cap gol i van guanyar a la fase de grups el Llagostera (3-0) i el Reus Deportiu (1-0). A les semifinals van guanyar l’At. Segre per 1-0. Amb aquest triomf es presenten amb molt bona forma a l’inici de la temporada 2016/17. Els blaugranes s’estrenen aquesta setmana a la Lliga Preferent Infantil al camp de l’Escola de Futbol del Gavà B.

PENYA BARCELONISTA CINC COPES – ALEVÍ A

Segona victòria i líders de la categoria (0-6)

L’Aleví A va guanyar el partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Preferent contra la Peña Barcelonista Cinc Copes per 0-6. El jugador del partit sens dubte va ser Raúl Alarcón, que va fer un hat-trick, el qual, juntament amb el doblet d’Iker Bravo i el gol de Denis Cruces van sentenciar la victòria al camp del Cinc Copes. Amb aquest partit, el Barça se situa líder amb 13 gols a favor i cap en contra. Aquesta setmana l’Aleví A rebrà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper al Sitges UE.

ESPANYOL A – ALEVÍ B

Derrota a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (3-1)

La bona sort no va acompanyar l’Aleví B. En el seu primer partit fora de casa, els nois de Jordi Pérez van caure davant de l’Espanyol A a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els blaugranes van tenir un inici accidentat després d’un gol en pròpia porta de Joan Anaya al minut 2 i el 2 a 0 de l’Espanyol, marcat per Kareem, al minut 14. L’Aleví B va intentar la remuntada amb un gol de Roger Coll en el minut 33, però els blanc-i-blaus sentenciaven el partit amb un altre gol de Kareem al minut 49. El següent partit dels culers serà el dissabte 1 d’octubre a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els de Jordi Pérez rebran el Granollers a la tercera jornada de la Lliga Preferent.

ALEVÍ C – TORNEIG UD MOLLETENSE

Campions superant el Molletense a la final (6-1)

L’Aleví C es va alçar amb la victòria del Torneig UD Molletense després de guanyar a la final el mateix amfitrió, el Molletense, per 6 a 1. Els nens de David Sánchez van quedar primers de grup després d’imposar-se a la Juventus per un desorbitat 8 a 0, al mateix Molletense de la final per 3 a 0 i al Cerdanyola per 3 a 1. La semifinal contra el Gimnàstic de Manresa va seguir la mateixa línia golejadora que la fase de grups. Els blaugranes van guanyar per 8 a 1 i van passar a la final per endur-se la victòria davant l’amfitrió. L’Aleví C s’estrena a la Lliga el pròxim diumenge dia 2 contra el Cornellà en la primera jornada de la Primera Divisió.

ALEVÍ D – TORNEIG POLINYÀ CUP

Perden la final als penals contra l’Hospitalet (1-1)

L’Aleví D del Barça no van tenir la sort necessària a la tanda de penals contra L’Hospitalet a la final del Torneig Polinyà Cup. Els nens de Dani Horcas i Quim Ramón van arribar a les semifinals golejant l’UE Sant Andreu (4-1) i l’At. Polinyà (7-0), i van superar la Damm per 2-0 a les semifinal. A la final contra L’Hospitalet el partit es va haver de decidir a la tanda de penals després que els dos equips quedessin empatats a un gol. Tot i així, el projecte de l’Aleví D continua creixent i agafant forma segons van passant les setmanes i els partits. Aquesta setmana l’equip ja s’estrena a la Lliga de la Primera Divisió d’Aleví contra al camp de l’Espluguenc A.

BADALONA – BENJAMÍ A

Clara victòria al camp del Badalona (0-7)

El Benjamí A va guanyar al Badalona en el seu camp en el segon partit de la Lliga Preferent (0-7). Els nois de Jordi Font van demostrar el seu bon estat de forma en aquest inici de temporada. Els gols de Pol Caramés, Lamine Yamal (2), Joel Escaler, Xavi Castellanos, David Escoda i Céphas Farré van portar l’equip blaugrana al capdavant de la classificació amb 15 gols a favor i cap en contra. Aquesta setmana el Benjamí A s’enfrontarà al Vic Riuprimer a la tercera jornada de Lliga.

BENJAMÍ B – VILASSAR MAR

Partit molt complet el dels nois d’Òscar Jorquera (12-2)

El Benjamí B va protagonitzar el partit més sonat del cap de setmana. Els blaugranes van golejar el Vilassar de Mar per 12 gols a 2 en la segona jornada de la Lliga Preferent a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El jugador més destacat del partit va ser Lassana Diaby, que va fer pòquer de gols (min 18, min 37, min 46 i min 48). Gibert Jordana (min 4 i min 25) i Albert Navarro (min 8 i min 35) van ser els següents golejadors amb dos gols cada un i Òscar Masqué (min 22), Quim Junyent (min 28), Gerard Ruiz de Valdivia (min 32) i Denis Cruz (min 40) van aportar les seves respectives dianes al marcador local. El pròxim partit dels nois d’Òscar Jorquera serà el dissabte 1 d’octubre al camp del Cornellà per disputar la tercera jornada de la Lliga Preferent.

BENJAMÍ C – TORNEIG UD MOLLETENSE

El Benjamí C guanya el títol contra el Cerdanyola A (3-2)

El Benjamí C va aconseguir el trofeu del Torneig Molletense en una final molt disputada contra el Cerdanyola A (3-2). L’equip d’Albert Puig va guanyar el primer partit de la fase de grups contra el Sant Andreu (2-0) i el segon contra el Cerdanyola (2-1), però va perdre el tercer contra el FC Molletense (0-1). A la semifinal va vèncer contra el Cornellà (2-0). Aquesta victòria dóna ànims als blaugranes abans de la seva estrena aquesta temporada a la Lliga de Primera Divisió Benjamí aquest dissabte al camp del Castelldefels.

BENJAMÍ D – TORNEIG POLINYÀ CUP

Cauen a la tanda de penals de la final contra la Damm (3-3)

El Benjamí D no va tenir sort durant la tanda de penals contra la Damm a la final del Torneig Polinyà Cup. Després d’un últim partit molt equilibrat (3-3) es va haver de decidir el guanyador des de la pena màxima. Tot i així, els nens d’Aleix Pintó van realitzar un bon paper en el torneig golejant els contraris i van aconseguir arribar a l’últim partit sense rebre cap gol. Van guanyar l’UE Sant Andreu (4-0), l’At. Polinyà (8-0) i L’Hospitalet, per 3-0, a les semifinals. Aquesta setmana el Benjamí D es prepara per a l’estrena de Lliga que serà aquest diumenge contra la Peña Barcelonista Cinc Copes a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

PREBENJAMÍ – TORNEIG MOLLETENSE I TRIANGULAR LLERONA

Finalista a Mollet i guanyador a Llerona

El nens de Juanan Gil van perdre la final de Torneig UD Molletense contra el Gimnàstic Manresa (0-4). Tot i així l’equip va arribar a l’últim partit sense rebre cap gol. En el primer partit l’equip blaugrana va guanyar el Gimnàstic Manresa (1-0), al segon els amfitrions UD Molletense (5-0), al tercer el Sant Cugat (2-0) i a les semifinals l’Espanyol per un contundent 4-0. Tot i la derrota a la final, el Prebenjamí va realitzar un bon torneig, ja que va golejar els seus contraris sense oblidar-se de defensar bé la porteria. Ahir diumenge van guanyar el triangular que van disputar al Municipal de Llerona en imposar-se per 3-1 a la Fundació Júpiter i per 3-0 al Llerona. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut